Designed by Veethemes.com

Mooie wereldkaarten voor aan de muur


Reizen is iets was ik ontzettend leuk vind om te doen, toen ik een tijdje terug 3 wereldkaarten van wereldkaarten.nl ontving was ik daar dus ook erg blij mee. Dit moest ik echt even met jullie delen! Want hoe mooi is het als je een wereldkaart in je huis hebt hangen waar je dagelijks naar kunt kijken?


Op de website van wereldkaarten verkopen ze allerlei verschillende soorten kaarten. Wereldkaarten op hout, canvas, plexiglas, prikbord en ga zo maar door, je kunt de wereldkaarten bestellen in verschillende formaten. Ik ontving 2 wereldkaarten op hout en 1 textielposter. 1 kompas wereldkaart van 80x60 cm, 1 galaxy hout wereldkaart van 40x30 cm en een textielposter van 60x40 cm. Wat mij direct op viel aan de wereldkaarten is dat ze afdrukkwaliteit erg scherp is. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het er nogal 'geprint' uit zou zien maar dit is niet het geval, dus dat is erg fijn! Het enige nadeel van de houten wereldkaarten vond ik dat het ophangsysteem nogal lastig is, het zou fijner zijn als dit aan beide hoeken mogelijk was aangezien de houten kaarten nogal zwaar zijn. Als je het echt voor in de woonkamer wilt gebruiken staat de houten kaart wel mooier, maar voor in de slaapkamer raad ik de textielposter aan.


Mijn voorkeur gaat uit naar de textielposter wereldkaart, ondanks dat ik de wereldkaarten op hout ontzettend mooi vind springt deze er voor mij toch echt uit. De textielposter kost €49,95, de gouden houten wereldkaart kost €99,95 en de galaxy houten wereldkaart kost €44,95. De prijzen verschillen per formaat. Als je nog op zoek bent naar een mooi schilderij voor in je huis dan is een wereldkaart zeker een aanrader. Buiten de wereldkaarten op hout kun je ook eigen fotos op hout laten afdrukken via fotophout.nl. Ben je dus niet zo'n reistype, maar vind je zo'n houten foto in huis wel mooi? Dan is dat zeker ook een optie!

Wat vinden jullie van de wereldkaarten?

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!