Designed by Veethemes.com

Mijn favoriete sneakers


Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt deel ik echt van alles op mijn blog. Maar wat ik graag meer met jullie wil delen zijn dingen zoals mijn favoriete items, zo leren jullie mij namelijk ook meteen een stuk beter kennen! Als er iemand moeite heeft met het vinden van de juiste sneakers dan ben ik het wel. Jaren geleden ontdekte ik de sneakers van Reebok, ik kocht allerlei kleuren en verschillende modellen van de sneakers. Maar de Reebok Classic sneakers zijn mij toch wel het meeste bijgebleven, en ik kan eigenlijk ook wel zeggen dat het ondertussen mijn favoriete sneakers zijn. Ondanks dat ik van alles qua sneakers uitprobeer blijven de Reebok Classic modellen toch echt mijn favoriet.  


Ik heb de sneakers ondertussen ook in verschillende kleuren, ze zijn echt niet meer weg te denken uit mijn sneaker collectie. Wat ik vooral fijn vind aan de sneakers is dat ze direct heerlijk aan mijn voeten zitten, één van de grootste problemen die ik heb bij het kopen van sneakers is dat het altijd zo ontzettend lang duurt voordat ik ze heb uitgelopen. Al die pijn die eraan voorafgaat, vreselijk vind ik dat! Maar bij de sneakers van Reebok heb ik dit probleem nog nooit gehad, ze zitten altijd direct heerlijk aan mijn voeten waardoor mijn voeten zich direct helemaal thuis voelen in de sneaker! Buiten het feit dat ze heerlijk zitten zijn de sneakers van Reebok ook perfect om mee te sporten, ze zitten zo comfortabel dat je er echt de gehele dag op kunt lopen en mee kunt bewegen.

Ondanks dat ik steeds weer nieuwe sneakers ontdek zal ik nooit afstand kunnen nemen van mijn Reebok sneakers, als ik ze helemaal uitgelopen heb koop ik dan ook altijd direct weer dezelfde opnieuw. Dan begrijpen jullie dus vast wel hoe gek ik ben op deze sneakers! Ik kan me nog goed herinneren wat mijn eerste paar Reebok sneakers waren, dat waren de Classics in het zwart met gouden details. Het tweede paar waren ook van de classics collectie, maar die waren wit. En zo hebben er nog veel meer gevolgd, toch blijven mijn favoriete altijd de zwarte. Ik draag nu ook meestal zwarte Reebok sneakers, een tijdje terug heb ik zilveren gekocht met een soort van “metallic” effect. Even iets heel anders dan zwart, maar ik vind ze echt ontzettend tof! De zilveren en de zwarte van de bovenstaande foto zijn echt mijn favorieten, ondanks dat de zilveren sneaker erg apart is past de sneaker nog erg goed bij veel outfits!

De sneakers zitten dus niet alleen ontzettend comfortabel, je hebt ook echt allerlei verschillende kleuren van glitters tot aan basic. Én ze gaan ook nog eens heel erg lang mee. Als er een merk sneakers is die ik oprecht echt aan iedereen kan aanraden zijn het wel de sneakers van Reebok. Het is de perfecte sneaker als je op zoek bent naar een mooie, comfortabele en betaalbare sneaker! Heb jij je favoriete sneakers nog niet gevonden? Dan raad ik je zeker aan om de Reebok Classics uit te proberen!2 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit sneakers van dit merk gehad! het klinkt als een fijne sneaker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zijn echt fijne sneakers! Zeker waard om een keer aan te schaffen :-)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!