Designed by Veethemes.com

Boeklancering Aviko


Door mijn studie voeding en diëtetiek ben ik ontzettend veel bezig met voeding en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nou te maken heeft met de koolhydraten in een product, of juist met het bekijken van nieuwe recepten, ik vind het allemaal erg interessant. Koken is één van mijn hobby's, en zoals jullie weten deel ik ook wel eens een recept op mijn blog. Buiten dat ik het delen van mijn recepten heel erg leuk vind, vind ik het ook wel eens leuk om zelf een nieuw recept uit te proberen uit bijvoorbeeld een kookboek. Dinsdag 9 oktober kreeg ik hier de perfecte kans voor, ik was namelijk aanwezig bij de lancering van het nieuwste kookboek van Aviko, op de wijnboerderij in Soest.


Het nieuwe kookboek genaamd: De buurttafel on tour van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon is een boek van Aviko, met de recepten van Wim Ballieu (bekend van 24-Kitchen). In het boek staan verschillende recepten uit zes Europese landen, namelijk uit: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland. Aan de lokale recepten is een stukje Aviko toegevoegd. In het boek staan 24 heerlijke recepten, of je nou gaat voor een uitprobeer dag, uitgebreid koken dag of een snelle hap dag, in het boek kun je allerlei recepten vinden die precies bij jouw kookdag aansluiten!

Tijdens de boeklancering werd natuurlijk eerst het boek gelanceerd, ondertussen proefde we allerlei heerlijke hapjes en verschillende soorten wijn, op de wijnboerderij kregen we ook nog uitleg over waar de wijn vandaan kwam. Dit was erg interessant! Na de lancering was het tijd om zelf aan de slag te gaan, iedereen kon zich aansluiten bij een land uit het boek. Uiteindelijk gingen we zelf een recept koken vanuit het boek, ik sloot me aan bij Frankrijk en heb heerlijke coq au vin met Pom' duchesse gemaakt. Het was ontzettend gezellig en ik heb ook kunnen proeven van alle andere landen, hierdoor heb ik direct goed kennis kunnen maken met de recepten uit het boek. Ondanks dat ik best een moeilijke eter ben vond ik alle recepten echt heerlijk, er heeft geen één maaltijd tussen gezeten die ik niet lekker vond!De lancering was top, en het was een erg leuke ervaring. Na afloop van het event heb ik ook nog een krat ontvangen met het kookboek en heerlijke producten om zelf mee aan de slag te gaan! Ik heb echt ontzettend erg genoten van de dag, en dit is zeker een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Als je het receptenboek zelf wilt kun je die gratis bestellen op jouwkookweek.nl dan kun je zelf ook aan de slag met de heerlijke recepten uit het Aviko kookboek!

Gebruik jij wel eens producten van Aviko?

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!