Designed by Veethemes.com

FAHT Amsterdam


Het juiste haarproduct vinden is lastig voor veel mensen. Ik met mijn krullen probeer ook steeds weer nieuwe producten uit, ik vraag me namelijk vaak af hoe producten werken voor mijn haar. Ik ontving producten van FAHT Amsterdam en ik ben de producten de afgelopen maand grondig gaan testen, vandaag vertel ik jullie meer over de haarproducten van FAHT Amsterdam!

FAHT Amsterdam heeft haarproducten die bestemd zijn voor ieder haartype, of je nou krullend haar hebt of stijl haar, het is geschikt voor iedereen! De producten zijn meer dan 90% natuurlijk, dat betekent dat het dus ook erg goed is voor je haar. FAHT Amsterdam heeft een cream conditioner cleanser en een leave-in conditioner styling cream. De coconut cream conditioner cleanser bevat 
kaolin klei, rozenwater, kokosolie en een mix van natuurlijke extracten. De coconut leave-in conditioner styling cream bevat bijenwas, rozenwater, kokosolie en ook een mix van natuurlijke extracten. Op de bovenstaande foto kunnen jullie de ingrediĆ«nten van het product zien.Wat ik ontzettend fijn vind is dat je een duidelijke gebruiksaanwijzing krijgt bij je bestelling. Hierdoor weet je hoe je het product het beste kunt gebruiken voor je haar. Aangezien het soms lastig is om in te schatten hoeveel je van een product moet gebruiken is dit erg handig! 

Mijn ervaring
Mijn ervaring met de producten van FAHT Amsterdam is erg goed, de cleanser maakt mijn haar erg zacht en de leave-in conditioner styling cream geeft mijn haar veel glans. Wat ik ook direct merkte is dat je echt niet veel van het product hoeft te gebruiken, de gebruiksaanwijzing volgen is precies goed! Zoals jullie op de bovenstaande foto kunnen zien komt mijn krul ook erg goed uit. Naast dat het product mijn haar een mooie glans geeft en erg zacht maakt ruikt het ook heerlijk! De producten van FAHT Amsterdam kun je online bestellen op hun website www.faht.amsterdam.De COCONUT DIAMOND Cream Conditioner Cleanser kost €24,95 en de COCONUT DIAMOND Leave-in Conditioner Styling Cream €25,95. Ook kun je ze kopen als set, de set kost €45,80 daar heb je dus 10% korting op! Voor degene die nog op zoek zijn naar een fijn haarproduct, die te gebruiken is voor ieder haartype raad ik de producten van FAHT Amsterdam zeker aan. Ik ben erg tevreden met de producten!
                             

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!