Designed by Veethemes.com

Recept: Pineapple Bowl

Nieuwe recepten uitproberen vind ik altijd ontzettend leuk! De afgelopen tijd zie ik op Facebook steeds van die ontzettend leuke Pineapple Bowls voorbij komen met garnalen, rundvlees, noem maar op. Ik dacht, dit moet ik een keer zelf gaan maken. Na lang nagedacht te hebben wat voor kip er nou lekker is in zo'n Pineapple Bowl ben ik aan de slag gegaan in de keuken. Aangezien ik het eindresultaat zo lekker en leuk vond, moest ik mijn recept echt even met jullie delen! 

Ingrediënten (voor 4 personen):
 • 2 ananassen
 • 200 gram ananasblokjes
 • 4 eetlepels bloem
 • 150 gram sugarsnaps
 • 1 rode paprika
 • 1 rode spaanse peper
 • 1 fijngehakte knoflook
 • 2 uien in blokjes gesneden
 • 500 gram kipfilet in blokjes
 • 300 gram mais
 • 4 theelepels paprikapoeder
 • Peper en zout
 • Basmati rijst

Ingrediënten voor de saus:
 • 2 eetlepels rijstazijn
 • 140 gram tomatenpuree
 • 4 eetlepels honing
 • 3 eetlepels sojasaus
 • 1 eetlepel paprikapoeder
 • 1 eetlepel appelciderazijn

Bereidingswijze:
1. Snijdt de ananassen doormidden en haal de binnenkant eruit (bewaar de inhoud van de ananas en snijdt deze in kleine stukjes want die heb je nog nodig voor bij de kip).
2. Schep vervolgens de paprikapoeder, peper, zout en het bloem bij elkaar en haal de kip hier doorheen. Je kunt eventueel ook nog andere kruiden toevoegen die je lekker vind bij je kip. 3. Bak de ui, knoflook en rode peper alvast in de pan. Gooi na ongeveer 1 minuut de kip erbij.
4. Als de kip goed gaar is gooi je de paprika, ananas en sugarsnaps erbij.
5. Maak ik een andere pan de saus klaar, mix de appelciderazijn, rijstazijn, sojasaus er de tomatenpuree goed door elkaar heen. Voeg daarna de honing en paprikapoeder toe. Meng de saus goed door elkaar heen en gooi het vervolgens bij de kip. Roer alles goed door elkaar heen zodat de smaak van de saus goed in de kip trekt. Vul de ananassen met rijst, mais en de kip.

Eet smakelijk!

4 opmerkingen:

 1. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Lening getuigenis tussen individu

  Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten … enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen.

  Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
  Personal Loans (Secure and Unsecured)
  Business Loans (Secure and Unsecured)
  Consolidation Loan and many more.

  Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
  financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
  Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het verheft mijn hart om dit medium daadwerkelijk te gebruiken om onschuldige mensen te redden die in verkeerde handen zouden zijn gevallen bij hun zoektocht naar een online lening. Met alle nederigheid wil ik persoonlijk alle online leningzoekers waarschuwen om heel voorzichtig te zijn bij het proberen om een ​​lening te krijgen, want het is geen nieuws dat oplichters overal op internet ongebreideld zijn die beweren een lening aan te bieden. Ik was eerder een slachtoffer en ik hoop plechtig dat je een overwinnaar bent als je mijn advies wilt aannemen. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen, en door mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Alle hoop was bijna verloren totdat een medewerknemer 'DON CASTRO LOAN FINANCE' voorstelde als een online betrouwbare en betrouwbare geldschieter voor mij, aangezien ik bijna op het punt stond mijn leven te nemen gezien een verlies van ongeveer 33.000 dollar; Zoals God het wil, heb ik een lening aangevraagd bij 'DON CASTRO LOAN FINANCE' onder aanbeveling van Mike Harris (CEO) en WOW in minder dan 72 werkuren kreeg ik een kredietwaarschuwing ter bevestiging dat mijn account is gecrediteerd met het leningfonds van 20.000.000 dollar waar ik oorspronkelijk om had gevraagd. Als God mij, na veel te hebben verloren, licht heeft getoond met behulp van 'DON CASTRO LENING FINANCE', dan kunt u ongetwijfeld ook een lening krijgen van deze gerenommeerde kredietinstelling. IN ALLES, als u, uw relatie of een gesloten persoon dringend een lening nodig heeft, NEEM CONTACT OP of help die ziel om te communiceren met DON CASTRO LOAN FINANCE via e-mail op (bil.ingolfs@gmail.com)

  Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!