Designed by Veethemes.com

Zo maak jij je festivaloutfit af!Hi allemaal!

Op dit moment lig ik ziekjes in mijn bed, wat ik altijd heerlijk vind als ik me niet optimaal voel is om lekker met een kop thee in bed te liggen en wat rond te kijken op het internet. Het zonnetje begint weer te schijnen en het festivalseizoen is weer van start gegaan, en aangezien ik al dagen bezig ben met uitzoeken wat ik precies aan moet doen naar de festivals waar ik naartoe ga, is vandaag het ideale moment om op zoek te gaan. Ik heb eigenlijk al ontzettend veel outfits aangeschaft, maar toch mist er iets. Na veel websites bezocht te hebben ben ik er eindelijk achter gekomen wat er mist aan mijn outfits, namelijk: accessoires! Een mooie tas, een mooi sieraad of een toffe bril kan al zoveel veranderen aan een outfit.

Een tijdje terug heb ik wel eens iets gepost over Brandfield, zij verkopen allerlei leuke accessoires. Voor mij is dat nu dus de ideale website om de accessoires te vinden die mijn outfits compleet kunnen maken! Aangezien ik zelf hard op zoek ben gegaan naar accessoires deel ik ook graag met jullie mijn favorieten, wie weet zit er ook nog wat tussen voor jullie! 

Als eerst ben ik op zoek gegaan naar een leuke tas, gelukkig kwam ik erg veel leuke tassen tegen! Op een festival vind ik het nooit zo fijn om met een grote tas te lopen. Ik ben dus meteen op zoek gegaan naar een leuk, klein tasje.


Deze crossbody bag van het merk Valentino trok direct mijn aandacht. Het is hét perfecte tasje voor bij een festival outfit en het tasje is ook nog eens waterdicht en licht van gewicht. Ik kwam ook nog ontzettend veel mooie grotere tassen tegen van dit merk, maar dit tasje is toch echt mijn favoriet!

Wat natuurlijk ook niet te missen valt bij een outfit zijn sieraden, Brandfield verkoopt ook ontzettend veel sieraden van verschillende merken. Eén van mijn favoriete sieradenmerken is Buddha to Buddha, en dan vooral de armbandjes. Ik heb dunne polsen en de armbandjes van de junior collectie passen altijd perfect aan mijn polsen! Graag zou ik aan mijn collectie nog wat nieuwe armbandjes toevoegen en ook een mooie ring!De Buddha to Buddha Ellen Junior armband vind ik ontzettend mooi en die zou ook perfect bij mijn andere armband passen! Ook vind ik de 'Chain Texture ring' ontzettend mooi. Ik vind de sieraden van Buddha to Buddha er erg luxe uit zien, en ik vind dat ze een festivaloutfit echt een 'luxe' uitstraling kunnen geven.

And.... save the best for the last! Wat natuurlijk niet te missen valt in de heerlijke zon is een mooie zonnebril. Ik ben direct op zoek gegaan naar een leuke Ray-Ban zonnebril. Ik ben namelijk echt gek op de zonnebrillen van Ray-Ban! Mijn aandacht is meestal gevestigd op de pilotenbrillen, die vind ik namelijk altijd perfect staan bij iedere outfit. Toch is mijn aandacht nu gevallen op een andere bril!


Dit is de Ray-Ban Clubmaster zonnebril, ik vind deze bril echt bij iedere festivaloutfit passen. Hij straalt wat stoers uit en heeft toch net wat anders dan alle andere 'standaard' brillen!

Ik weet in ieder geval hoe ik mijn festival outfit ga af maken en ik hoop dat jullie ook wat inspiratie hebben op gedaan. Op de website van Brandfield is nog veel meer te vinden, ik weet 100% zeker dat er voor ieder wat wils is!

Is jouw festivaloutfit al compleet?

12 opmerkingen:

 1. De crossbody bag van valentino is inderdaad geweldig. En die ring van buddha 2 buddha is ook gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele toffe items. Die valentino tas is zeker een mooie tas, en de ray ban is altijd perfect voor festivals

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend dat je niet fit bent. Hopelijk voel je je snel weer beter. Leuke spullen allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. eerst en vooral vlug beter worden , de armband en de ring zijn prachtige dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie accessoires allemaal. Die wil ik ook buiten het festival wel dragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga niet vaak naar festivals haha.
  Maar die zonnebril is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke accessoires, ook voor gewoon overdag vind ik wel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de tas erg leuk én handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De items van Budha to Budha zijn echt heel erg mooi. Ik zou ze graag zelf willen hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!