Designed by Veethemes.com

Tijd voor een nieuw kapsel!

Eens in de zoveel tijd vind ik het ontzettend fijn om een bezoekje aan de kapper te brengen. Ik knip mijn haar best vaak, gewoon omdat ik kort haar ontzettend fijn vind, en natuurlijk ook zodat het lekker gezond blijft en zodat het er weer als "nieuw" uit ziet! Vorige week heb ik mijn haren laten knippen, via mijn Social Media kanalen kreeg ik al vaak de vraag "waar heb je je haar laten knippen?"

Vandaag beantwoord ik jullie vraag en deel ik meteen mijn ervaring met jullie! Vorige week bracht ik een bezoekje aan kapsalon KnipInn in Poeldijk, ik was op zoek naar een kapper die overweg kon met mijn krullen en ik kwam op de website van KnipInn terecht. Op hun website las ik over de Curlsys methode, een knipmethode die er speciaal is om de krullen een extra boost te geven (ook las ik op de website dat zelfs mensen zonder krullen gebruik kunnen maken van deze methode).

Bij aankomst werd ik al erg goed ontvangen, ik kreeg een kop met thee en er werd met mij besproken wat ze met mijn haar gingen doen. Ik werd geholpen door kapster Joy, zij is gespecialiseerd in het knippen volgens de Curlsys methode. Mijn haar werd eerst lekker gewassen en vervolgens werden er extra lagen in mijn haar geknipt. Vervolgens ging Joy aan de slag met de Curlsys knippen! De Curlsys methode zorgt ervoor dat je krullen weer helemaal tevoorschijn komen. Dit was mijn haar voor de knipbeurt (na het wassen):


Ik vond het allemaal erg spannend, er was al een heel stuk van mijn haar afgeknipt..

Nog even met de diffuser aan de slag en toen was het zo ver, mijn haar was klaar. Ik was super benieuwd naar het resultaat, maar toen ik het eindresultaat zag was ik ontzettend blij! KnipInn is niet alleen een hele sfeervolle en fijne kapsalon, kapster Joy heeft mijn haar ook echt een boost gegeven. Ik ben ontzettend blij met mijn kapsel, ik was ontzettend lang op zoek naar een vaste kapper en ik denk dat ik die nu eindelijk heb gevonden! Dit zijn de producten die ze in mijn haar hebben gebruikt:

En natuurlijk het eindresultaat.....

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe kapsel! Ik ben kapster Joy dan ook super dankbaar voor het mooie resultaat en ik moest deze ervaring ook echt even met jullie delen!

Ik raad iedereen die toe is aan een nieuw kapsel of een nieuw leven in de krullen zeer zeker aan om een keertje langs te gaan! Ik vond het een erg sfeervolle kapsalon met erg vriendelijk personeel.

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!