Designed by Veethemes.com

Review: L'Oréal Professionnel Nutrifier shampoo & conditioner

Sommigen van jullie kunnen zich misschien nog wel herinneren dat ik vorig jaar de Hair Fashion Influencer Award heb gewonnen waarover ik het heb gehad in dit artikel. Naast de award en de titel won ik ook nog andere prijzen, één van die prijzen was: 1 jaar lang gratis producten van L'Oréal Professionnel. De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel fijne producten ontvangen waar mijn haar goed op reageerde maar ook producten die helaas niet werkte voor mijn haar. Het leek me eigenlijk wel een keer leuk om jullie te laten weten hoe ik over de producten denk. Vandaag ga ik jullie vertellen over 2 producten die op dit moment echt mijn favorieten zijn! Namelijk de nutrifier shampoo en nutrifier conditioner. De afgelopen tijd krijg ik heel wat vragen over welke producten ik gebruik voor mijn haar. Vandaar dat het me leuk lijkt om jullie daar de komende tijd ook wat extra informatie over te geven!
Wat mij als eerst opviel aan de producten is dat ze sillicone-free zijn, dat betekent dus dat het veel gezonder is voor je haar. Doordat er geen silliconen in het product zitten zal je haar daar ook positiever op reageren! Zodra ik mijn haar ga wassen begin ik altijd eerst met shampoo, ik maak mijn haar eerst goed naar en daarna smeer ik er een klein beetje shampoo in. Dit breng ik gelijkmatig aan op mijn haar en masseer ik goed in op mijn hoofdhuid. Vervolgens was ik het er direct uit nadat ik het goed heb aangebracht.De ingrediënten van dit product kon ik wat moeilijker op de foto zetten omdat het een rond flesje is, ik zal de ingrediënten dus nog even beschrijven:
AQUA / WATER • COCAMIDOPROPYL BETAINE • SODIUM LAURETH SULFATE • SODIUM CHLORIDE • GLYCERIN • DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE • HEXYLENE GLYCOL • ISOPROPYL •
 PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE • PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL • BENZYL SALICYLATE • OCTYLDODECANOL • BENZYL ALCOHOL • BENZOIC ACID • LIMONENE • LINALOOL • COCOS NUCIFERA OIL • COCONUT OIL • SODIUM HYDROXIDE • CITRIC ACID • PARFUM / FRAGERANCE
Ik moet toegeven dat ik normaal gesproken niet heel erg op de ingrediënten let, als iets goed werkt voor mijn haar dan vind ik het prima. Maar wat ik wel ontzettend fijn vind aan dit product is dat het geen silliconen bevat! Ook bevat de shampoo glycerol en kokosolie, glycerol zorgt voor een voedend en verzachtend effecnt en kokosolie zorgt voor zacht en glanzend haar. Ook voorkomt kokosolie haarafbraak en gespleten punten. De shampoo is ontzettend fijn, ik vroeg me voordat ik begon met het gebruiken van de shampoo af of het een hele andere werking zou hebben dan andere shampoos, maar ik moet toegeven dat het ver boven mijn verwachtingen zit! De shampoo heeft een lekkere geur en laat mijn haar erg goed en zacht aanvoelen.


De combinatie van de shampoo en de conditioner vind ik ontzettend fijn, na de wasbeurt voelt mijn haar ontzettend zacht aan. De conditioneer breng ik ook gelijkmatig in en ondertussen masseer ik mijn hoofdhuid altijd, vervolgens laat ik de conditioner een tijdje intrekken en daarna was ik het eruit. Ik heb van L'Oréal verschillende conditioners gebruikt maar ik merk toch dat mijn haar het beste reageert op de nutrifier producten. Het maakt mijn haar ontzettend zacht en zorgt echt voor een boost.

Dit zijn de ingrediënten van de conditioner. Dit is wat mij betreft een erg fijn product die je haar goed voedt. Ik ben ontzettend tevreden over het product, en heb gemerkt dat het mijn haar ook echt levendig maakt. Ik raad meiden die op zoek zijn naar een nieuwe shampoo en conditioner zeker aan om het eens uit te proberen. Voor mijn haar werkt het in ieder geval perfect! De nutrifier producten zijn nieuwe producten van L'Oréal Professionel en zijn exclusief in de salon te koop.

Wat zijn jouw favoriete shampoo en conditioner?


7 opmerkingen:

 1. Ik ben ook enorm fan van dit merk! dit klinkt ook weer erg goed.. thanks voor het share!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey,

  Bedankt voor je reactie op mijn blog.
  Ik ben ook fan van dit merk. Thnx voor de review, maar wat ontzettend tof dat jij een jaar lang gratis producten van dit mooie merk ontvangt. Daarom ben ik wel benieuwd naar je badkamerkast :-P

  Groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi! Geen dank, leuke blog heb je! Haha ja vind het zelf ook super gaaf, ik zal binnenkort een post maken over mijn badkamerkast!! Haha ;-)

   Verwijderen
 3. Ik gebruik ook met regelmaat dit soort producten van L'Oreal voor mijn haren. Ik gebruik altijd de zachtroze lijn hiervan. Deze lijkt me ook wel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!