Designed by Veethemes.com

Recept: Zalmballetjes


Het is al een lange tijd geleden dat ik voor het laatst een recept heb geplaatst, vandaag stond ik in de keuken en had ik zin in zalmballetjes. Dat leek mij dus ook het ideale moment om het lekkere, maar ook simpele recept voor zalmballetjes met jullie te delen. Heerlijk voor een feestje of gewoon heerlijk voor bij de borrel!Benodigdheden:
- 2 blikken zalm

- 2 eieren
- 1 ui
- Paneermeel
- Selderij
- Olie om in te bakken

Bereidingswijze:
Stap 1: Zorg ervoor dat de ui in kleine stukjes is gesneden.
Stap 2: Meng de zalm, eieren, ui en selderij door elkaar heen.
Stap 3: Maak balletjes van het mengsel.
Stap 4: Rol de balletjes door de paneermeel heen tot ze goed zijn bedekt.
Stap 5: Kneedt de balletjes weer en rol ze vervolgens nog een keer door de paneermeel heen.
Stap 6: Vul een pan met olie en wacht tot het warm genoeg is, gooi de balletjes er vervolgens in.
Stap 7: Wacht tot de balletjes goed goudbruin zijn en draai ze een paar keer om.

Zodra de zalmballetjes een goudbruine kleur hebben zijn ze klaar, nu kun je heerlijk smullen! 
12 opmerkingen:

 1. Oehhh gek op zalm! Dit ziet er echt onwijs lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De smaak is ook zo heerlijk! Ik ben echt een zalmliefhebber en deze zalmballetjes zijn echt één van mijn favo's!

   Verwijderen
 2. OH EM GJEE! Die had ik eerder moeten zien. Hoewel, ik had maar 1 klein blikje zalm en die was al zo op. Mijn katten zijn nog steeds boos dat ze niet mee mochten eten... Maar ik ga deze zeker een keer proberen. Even opslaan hoor... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, toen ik gister bezig was met het maken van de zalmballetjes achtervolgde mijn kat me ook steeds haha!

   Verwijderen
 3. Het ziet er lekker uit. Love zalm! Ik heb trekt in

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt mij leuk om eens te maken, en natuurlijk ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mmmm heerlijk! Ik ga deze even opslaan, lijken me erg lekker! Ik ben gek op zalm :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op zalm! Ziet er heerlijk uit dit, wat een leuk recept. Nog nooit v gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. weer een wat anders dan bitterballen en heel makkelijk te maken dus! Top recept :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou helemaal niet zo van vis maar dit ziet er wel heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd erg van zalm, dus dit recept spreekt me bijzonder aan. Bedankt! Ik ga dit zeker eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!