Designed by Veethemes.com

Mijn huidverzorgingsproducten | Biodermal

De verzorging van mijn huid vind ik erg belangrijk, toch kan het heel lastig zijn om het juiste product voor je huid te vinden. Ik had eigenlijk nooit echt heel erg last van vlekjes of plekjes op mijn huid, soms een klein puistje maar die verdween ook weer snel. Een paar jaar geleden besloot ik om weer eens langs de schoonheidsspecialiste te gaan, dat de huid erna rood zou worden had ik wel verwacht maar een aantal dagen later merkte ik dat mijn huid er totaal niet goed op gereageerd had. Ik kreeg last van vlekjes en ze gingen maar niet weg, ik was echt radeloos. Mijn mooie, zuivere huid veranderde in een onrustige huid. Ik moest dus echt opzoek naar een product die ervoor zou zorgen dat mijn huid weer de oude zou worden, na veel gezocht te hebben raadde iemand mij de producten van Biodermal aan. 

Als eerst begon ik met het gebruiken van de P-CL-E crème aangezien ik daar vaak positieve dingen over hoorde. Aangezien mijn huid op dat moment niet meer was wat het altijd was geweest hoopte ik dat dit product er verandering in zou brengen. Na het product een tijdje gebruikt te hebben merkte ik echt verschil, het product is ideaal voor een geïrriteerde/onrustige huid. En nu ik heb product al een aantal jaar gebruik merk ik ook echt hoe mooi het mijn huid heeft gemaakt. Ondanks dat kleine puistjes wel eens tevoorschijn komen heeft het mijn huid echt een boost gegeven! De P-CL-E crème kost €39,99.

De P-CL-E crème heeft mijn huid weer ontzettend mooi gemaakt en is ook echt mijn vaste huidverzorgingsproduct. Naast de P-CL-E crème gebruik ik tegenwoordig ook andere producten van Biodermal namelijk de: litteken crème, dag & nacht crème, acne crème en het P-CL-E serum.

Biodermal Litteken crème
De litteken crème van Biodermal gebruik ik voor vlekjes op mijn gezicht en ook voor wondjes. Het helpt erg goed en zorgt er eigenlijk altijd voor dat er geen litteken ontstaat of dat het zo goed als verdwenen is! De litteken crème kost €14,99.

Biodermal P-CL-E serum
Het serum smeer ik op in combinatie met de P-CL-E crème, de P-CL-E crème werkt voor mij al ideaal zonder andere crèmes erbij. Maar het serum smeer ik er vaak nog bij voor een extra boost, ik heb een best droge huid en door het serum is mijn huid al veel minder droog geworden. Het serum kost €29,99.

Biodermal ACNE crème
Ik heb geen last van acne maar soms komt er wel eens een klein puistje tevoorschijn, de acne crème is er voor acne, puistjes, mee-eters en onzuiverheden. Ik gebruik deze crème nog niet zo heel lang maar sinds ik hem gebruik merk ik dat ik nauwelijks last meer heb van puistjes. Zoals ik al aangaf heeft de P-CL-E crème mijn huid echt een boost gegeven, soms had ik nog wel eens last van kleine puistjes maar zodra ik het zie opkomen smeer ik dit product erop. Nu in het een tijdje gebruik merk ik dat mijn huid er steeds gaver uit begint te zien. De acne crème kost €14,99.

Biodermal dag & nacht crème
Ik ben ondertussen verslaafd aan alle producten van Biodermal, ondanks dat ik de P-CL-E crème en het serum eigenlijk dagelijks gebruik wissel ik het soms ook wel eens af met de dag & nacht crème. Soms meer ik de dag & nacht crème in de avond op en gebruik ik de P-CL-E crème alleen in de ochtend. De dag & nacht crème kost €29,99.

Zoals ik aangaf heb ik een best droge huid, vooral bij mijn neus wordt het vaak snel droog. Mensen met een droge huid raad ik vooral aan om het serum in combinatie met de P-CL-E crème te dragen. De P-CL-E crème maakt je huid al veel rustiger en in combinatie met het serum merk je direct dat je huid ook helemaal niet meer droog aanvoelt.

De producten zijn misschien iets duurder dan andere crèmes maar ze zijn het zeker waard, ik koop ze altijd bij de Kruidvat en daar zijn mijn aangegeven prijzen dus ook op gebaseerd! (Er is ook vaak korting op de Biodermal producten bij de Kruidvat)! Ik ben ontzettend blij dat de crèmes zo goed werken voor mijn huid! Vooral voor een droge huid kan het vaak lastig zijn om het juiste product te vinden maar mijn huid heeft nu eindelijk een product waar het aan gewend is, en die ook nog eens goed werkt.

Welke huidverzorgingsproducten gebruik jij?
                                                                       

14 opmerkingen:

 1. Biodermal is zo fijn. Ik gebruik het zelf ook graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf een erge probleemhuid op vlak van puistjes en onzuiverheden. Een echte hel! Misschien moet ik dit maar eens gaan proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke producten lijken me dit. Ik gebruik ook wel wat producten van dit merk vanwege mijn gevoelige huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je zulke perfecte producten gevonden hebt! Ik gebruik zelf amper dit soort producten, maar mijn huid doet ook niet zo moeilijk. Haha... ik word nog steeds 10 jaar jonger geschat, dus ik denk dat het wel goed zit... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er veel over gehoord maar nog nooit uitgeprobeerd. Ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede producten voor de verzorging van je huid. Ik hou van het No Nonsence concept

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PCLE creme is echt een wondermiddel. Mijn dochter zweert erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Biodermal is een heel fijn huidverzorgingsmerk. Ik heb de PCLE crème ook een tijdje geprobeerd, zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaa Biodermal! Love it! Vroeger heb ik heel wat producten versleten van dit merk. Tegenwoordig gebruik ik Zarqa. Zo een ongelooflijk fijn merk en mijn huid, onherkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ook fan van de P-CL-E crème. Lijkt prijzig, maar je krijgt zeker waar voor je geld

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik twijfel al jaren om dit een keer te gaan gebruiken. Maar ik heb zo een gevoelige huid, dat ik niet zomaar een tube van €30,- ga halen zonder te weten of ik er ook tegen kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een fijne producten ik vind hun crèmes echt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Biodermal gebruik ik ook met veel plezier! Wel wat prijzig, maar wat mij betreft helemaal zijn prijs waard

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben dol op Bioderman. Het is alleen vrij prijzig. Wel het geld waar, maar prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!