Designed by Veethemes.com

Grazia Vlogger Contest!

Hi allemaal! Jullie hebben al een tijdje niks meer van mij gehoord, dit komt omdat ik het de afgelopen tijd ontzettend druk heb gehad. Ik wil me binnenkort weer volledig focussen op het bloggen maar ik wil me ook gaan focussen op het maken van video's! Dat vind ik namelijk ook ontzettend leuk om te doen. Ik doe op dit moment mee aan de Grazia Vlogger Contest en ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden om te winnen.

Stemmen op mij kan via: www.grazia.nl/vloggercontest mijn filmpje heet: GRAZIA VLOGGER CONTEST - RILANA FRAAI

Hier dus even een korte update van mij, ik hoop dat jullie op mij stemmen! Binnenkort zal ik weer meer tijd in mijn blog gaan steken, ik ben bezig met hele leuke artikelen! En op mijn YouTube kanaal zal ik ook leuke dingen gaan plaatsen, hou het dus zeker in de gaten! <3

1 opmerking:

  1. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiĆ«le steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

    E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!