Designed by Veethemes.com

Een mooi, uniek cadeau!Gepersonaliseerde cadeautjes vind ik altijd zo leuk, het brengt een bepaalde herinnering met zich mee en steeds als je het cadeautje bekijkt zorgt het voor herinneringen.

Pas geleden ontving ik een mailtje van Names4ever waarin stond dat ik een sieraad mocht uitkiezen. Ik keek even rond op de website en zag allerlei prachtige sieraden, mijn aandacht viel meteen op de mama sieraden. Mijn moeder staat altijd voor me klaar en als iemand een cadeau verdiend dan is zij het, en aangezien moederdag eraan komt was dit een extra goed moment! 
Het sieraad
Na alle sieraden bekeken te hebben viel mijn aandacht het meest op de zilveren hanger met geboorte steen. Ik vind het een super schattig en mooi sieraad, ik vulde aan de linkerkant mijn broertje zijn naam en geboortedatum in en aan de rechterkant die van mezelf. Ik vind het een ontzettend mooi cadeau om aan mijn moeder te geven en ik ben ook erg tevreden met hoe het kettinkje eruit ziet.

De verzending + levering
Dinsdag bestelde ik het product, woensdag werd mijn bestelling in behandeling genomen, donderdag werd hij verzonden en vrijdag had ik mijn bestelling in huis! Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het wel even zou duren aangezien het product gepersonaliseerd is, maar heel onverwachts ging de deurbel en werd het pakketje afgeleverd. Het kettinkje werd ook geleverd in een erg schattig doosje, ik ben zeer tevreden over de levertijd!Naast de mama sieraden verkoopt Names4ever ook nog naamkettingen, fotosieraden, ringen met gravering en nog veel meer mooie dingen. Als je iemand een leuk, mooi, uniek én persoonlijk cadeau wilt geven valt er op de website genoeg te vinden. Ik ben ontzettend tevreden met de ketting en ik hoop natuurlijk dat mijn moeder er morgen ook super blij mee is! Maar dat zal vast goed komen. Op mijn foto's is de tekst wat minder goed te zien, maar in het echt is het erg duidelijk zichtbaar!

Heb jij wel eens een gepersonaliseerd sieraad gekocht?

2 opmerkingen:

  1. Ah wat mooi!! Zelf ben ik er niet zo van, maar ik weet zeker dat veel dames hier van houden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja ik denk het ook, ik vind het echt ontzettend schattig! <3

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!