Designed by Veethemes.com

De Philips Lumea Prestige IPL testen

Als ik ergens echt gek van kan worden is het een geïrriteerde huid na het scheren. Of wondjes in de zomer, nadat ik mijn benen heb geschoren. Ontharingscrème, de duurste scheermesjes.. Ik heb echt van alles geprobeerd maar toch blijf ik ontevreden over het resultaat. Het is dus wel eens tijd geworden om wat nieuws uit te proberen! In samenwerking met Philips en Fashionchick ga ik de Philips Lumea Prestige 10 weken lang testen, dit ga ik doen vanuit een Bloginsiders actie.

Na een telefoontje en mailtje gehad te hebben dat ik de Philips Lumea Prestige mag gaan testen was ik erg enthousiast. De Philips Lumea Prestige is een IPL-apparaat voor thuisgebruik, en er wordt aangegeven dat je na 3 behandelingen tot wel 92% haarvermindering hebt. Ik was altijd erg benieuwd naar het product maar ik twijfelde steeds of ik het wel wou aanschaffen. Ik vroeg me namelijk altijd heel erg af of het wel echt zou werken en of het geen pijn zou doen. Aangezien ik het product de komende 10 weken ga testen kan ik deze vragen dus voor mezelf beantwoorden maar ook voor jullie!
Het apparaat heeft verschillende opzetstukken namelijk voor de benen, oksels, bikinilijn en gezicht. Het opzetstuk voor de benen zit al standaard op het apparaat, je kunt de opzetstukjes steeds omwisselen per behandeling. Ook is er een app genaamd: Lumea IPL, die app helpt je met het bijhouden van je behandelingen. Ook kun je je huidskleur en haarkleur invoeren, de app is een handig hulpmiddel en je kunt ook informatie vinden over de werking van het apparaat.

Ik heb het product eergisteren voor het eerst getest, van tevoren dacht ik steeds dat het pijn zou doen. Daardoor durfde ik het eerst niet haha! Maar ik heb de knoop door gehakt en het viel allemaal reuze mee. Ik heb het product op mijn benen getest, zodra het apparaat klaar is om te flitsen wordt dat aangegeven. Het apparaat geeft tijdens het flitsen een warm gevoel op de huid, maar het is niet pijnlijk. Voor je het door hebt is het gevoel alweer weg, als je hem op stand 5 zet (de hoogste stand) is het wel wat gevoeliger maar het doet nog steeds geen pijn. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gevoel is op de andere lichaamsdelen!


Bij het apparaat zit een oplader, de opzetstukken, een doekje om het apparaat mee schoon te maken en een tasje waar je het in kunt stoppen! Ik ben ontzettend benieuwd naar de resultaten van de Philips Lumea Prestige en ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden over mijn ervaring met het IPL-apparaat! De Philips Lumea Prestige is te koop voor €549,99, voor meer informatie over het product kunnen jullie de website van Philips bezoeken.

Hebben jullie wel eens gebruik gemaakt van een IPL-apparaat voor thuisgebruik?


14 opmerkingen:

 1. Het is een hele prijs maar ik heb er echt geen spijt van! mijn lumea werkt ook echt geweldig, weg met die vervelende haartjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat het product jou goed bevalt! Ik ben echt heel erg benieuwd hoe ik het over een paar weken ervaar! :-)

   Verwijderen
 2. Ik zou het ook onwijs graag een keer wien proberen, maar vind hem te duur om hem aan te schaffen zonder dat ik echt weet of hij werkt. Ik ben benieuwd naar jou bevindingen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook super benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, ik zal er binnenkort weer een artikel over schrijven! X

   Verwijderen
 3. Ik ben echt heel benieuwd naar jouw ervaringen hiermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook, haha! Ik zal er binnenkort weer een artikel over schrijven :-)

   Verwijderen
 4. Woaaah, wat een investering zeg! Maar ik ben heel benieuwd of het werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook super benieuwd, ik hou jullie op de hoogte! X

   Verwijderen
 5. Supertof dat jij gewoon zelf zo'n apparaat hebt! Wel een hele dure aankoop, maar als het echt werkt is het nog steeds goedkoper als bij een salon! Ben heel erg benieuwd naar jouw ervaringen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig! Ik ben benieuwd naar het resultaat op lange termijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Werkt echt super!!! Ik krijg alleen de eerste dagen erna allemaal pukkeltjes, daarna zijn de vervelende haartjes wel weg😆

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog nooit gebruik maar ik was hier heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben heel benieuwd naar je review!! Ik ben het scheren zo beu in de zomer en merk nu ook meer wondjes op. Aan epileren ben ik niet zo, veel te pijnlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. If it’s not apparent where search out|to search out} it, search under the “poker,” “table games,” or “specialty” tabs. Las Atlantis is a 점보카지노 top-rated US on-line casino with a strong selection of video poker games. Many of their machines even have facet bets and bonus rounds assist you|that will assist you|that can assist you} win more money. Most video poker machines on-line that you simply play for actual money are variations of a 5-card draw. Even thoughhand ranksare much like Texas Hold’em or seven-card stud, that doesn’t imply they are all created equally. Unlike slot machines, that are primarily based on luck, video poker requires a certain amount|a specific amount|a sure quantity} of skill and approach.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!