Designed by Veethemes.com

Valentijnsdag en chocola (+ WINACTIE!) (GESLOTEN!)

Nog heel even en dan is het al weer tijd voor Valentijnsdag (de dag van de liefde!) Iedereen bekijkt deze dag op een andere manier, de één verheugt zich er al een hele lange tijd op en de ander ziet het gewoon als een normale dag. Toch ontstaat er de dagen voor Valentijnsdag wel een bepaalde sfeer, de winkels besteden extra aandacht aan al die hartvormige cadeautjes en chocolaatjes. En overal waar je langs koopt zie je wel iets roods hangen. Maar wat moet je nou eigenlijk doen op Valentijnsdag? Van MegaGadgets ontving ik een I Love Chocolate Cadeaubox. Dat is een cadeaubox met een chocoladefondue met 2 stokjes erin en ook nog een receptenboekje met heerlijke chocoladerecepten!
De fondue met het receptenboekje zit verpakt in een leuke cadeaukoker, als je nog geen plannen had voor Valentijnsdag dan heb je die nu vast! Want was is er nou fijner dan een gezellig, romantisch avondje doorbrengen met jouw liefde en een heerlijke chocoladefondue?

De recepten in het boekje zijn allemaal heel erg origineel, ik zelf zou er zelf nooit op gekomen zijn en ze zijn zeker het uitproberen waard. Als chocoladeliefhebber gun ik andere chocoladeliefhebbers natuurlijk ook een geweldige Valentijnsdag (of gewoon een gezellige avond met chocola!!) Daarom geef ik ook een I Love Chocolate Cadeaubox weg.

Hoe maak je kans?

- Laat weten waarom jij de I Love Chocolate Cadeaubox wilt winnen
- Laat je e-mailadres achter
- Volg mij op Bloglovin'

Extra kans:
- Volg mij op Instagram (+1)
- Like mijn Facebookpagina (+1)

Geef in de reacties ook even aan welke van de bovenstaande dingen je hebt uitgevoerd.
Vrijdag 10 februari kies ik de winnaar uit, laat dus je e-mailadres achter zodat ik je een mailtje kan sturen (PS. reageer op tijd op de e-mail als je de winnaar bent zodat je het pakketje nog met Valentijnsdag kunt ontvangen! Ik verstuur de e-mail op 10 februari tussen 10:00 en 12:00)

Niet zo'n chocoladefan? Dan hebben ze op de website van MegaGadgets ook nog genoeg andere Valentijnscadeaus.

Vier jij Valentijnsdag?


10 opmerkingen:

 1. Dat ziet er echt heerlijk uit zeg! Ik doe graag mee! Ik volg je op instagram en bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je mee doet. Vergeet je e-mailadres niet even aan me door te mailen of in de reacties achter te laten! XX

   Verwijderen
 2. Ik doe niet mee, maar wat een leuk cadeau idee, deze ga ik zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk zeg. Ik vind het zo gezellig om een toetje te eten dat wat langer duurt. Gezellig lang tafelen is tenslotte ook romantiek en met chocola krijg ik mijn liefje wel aan tafel. Ik volg je ook via FB.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je mee doet. Vergeet je e-mailadres niet even aan me door te mailen of in de reacties achter te laten! XX

   Verwijderen
 4. Wij zijn beide chocoholics, ik moet dus wel meedoen ;-) Lijkt me echt lekker en gezellig. Volg je op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld op G+ (mail je voor emailadres)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe heel graag mee. Ik ben dol op chocolade en het lijkt me leuk om een keertje deze alternatieve manier van fondue te doen met een vriendin. Het receptenboek komt ook wel van pas. Ik ben volger via genoemde kanalen.
  sepia [at] home .nl

  BeantwoordenVerwijderen


 6. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: combaluzierp443@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!