Designed by Veethemes.com

The Ritual of Advent

Adventskalenders, ik weet nog dat ik vroeger altijd van die adventskalender had met chocolaatjes erin. Heerlijk! Stiekem maakte ik ze al open voordat het echt de dag was dat ik ze mocht openen. Tegenwoordig bestaan ze nog steeds maar er zijn ook nog veel meer adventskalenders bijgekomen. Van beauty-adventskalender tot huidverzorging-adventskalenders, tegenwoordig kun je ze overal vinden. Toen ik deze adventskalender van Rituals op de website zag staan heb ik geen minuut getwijfeld om hem te kopen. Ik vind de producten van Rituals altijd heerlijk, en wat is er dan leuker om een kalender te hebben met maar liefst 24(!!) producten? Ik laat jullie vandaag de eerste 7 producten uit de kalender zien!
Dit is de binnenkant van de adventskalender, de kalender geeft me al een heerlijk kerstgevoel. Zoals ik al aangaf heeft de kalender 24 vakjes, genoeg dus om er iedere dag één open te maken tot dat het kerstmis is!
Hier boven kunnen jullie de producten zien, er zitten allerlei verschillende producten in, van mascara tot douchegel! Ik zal jullie natuurlijk ook meteen vertellen wat er in welk vakje zat!

Vakje 1: Mini 3-in-1 Mircale Mascara Vakje 2: Limited Edition Eau de Parfum
Vakje 3: Fortune Oil Vakje 4: Sweet Orange & Cedar Bath & Shower Gel
Vakje 5: The Ritual of Dao Bed & Body Mist
Vakje 6: The Ritual of Sakura Body Cream Vakje 7: Rituals nagelvijl

Ik vind dat er tot nu toe echt ontzettend leuke producten in zitten, veel variatie en dat vind ik erg fijn aan deze adventskalender! Ik ben benieuwd wat er nog meer in zit maar dat zal ik jullie de volgende keer laten zien!

Heb jij ook een adventskalender?

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n luxe kalender!! Rituals blijft een fijn merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik vind Rituals echt een geweldig merk. Heerlijke producten!

   Verwijderen
 2. Ik zie alleen maar fijne producten. Love rituals

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb helaas geen advents kalender. Maar deze ziet er wel super leuk uit. Ik ben altijd dol op de producten van de rituals. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind de producten van Rituals altijd zo heerlijk! :) Super fijne producten hebben ze.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!