Designed by Veethemes.com

The Ritual of Advent week 2

Vorige week woensdag liet ik jullie een aantal heerlijke producten uit de Rituals Adventskalender zien, ondertussen heb ik vandaag alweer het 14e vakje geopend en dat deel ik natuurlijk graag met jullie! Vandaag dus; week 2 van de Rituals Adventskalender!
Zoals jullie kunnen zien zitten er weer heerlijke producten in, namelijk:
vakje 8: Hands Free Mandarin & Mint
vakje 9: Samurai foaming showergel
vakje 10: Soap Energy Bar Mandarin & Mint
vakje 11: The Ritual of Sakura foaming shower gel
vakje 12: Happy Buddha Sweet Orange & Cedar foaming shower gel
vakje 13: Honey Touch Indian Rose & Himalaya Honey rich and nourishing body cream
vakje 14: Deep Recovery Night Cream

Ik vind het echt allemaal heerlijke producten maar mijn favoriet van deze week is toch echt de Ritual of Sakura foaming shower gel. Ik heb er ook een handcrème van en die ruikt zo ontzettend heerlijk, deze shower gel ruikt ook zo lekker! Ook vind ik de Hands Free echt een geweldig product, het is een handgel die je handen reinigt zonder het te hoeven wassen met water en zeep. Altijd handig als je bijvoorbeeld niet direct een kraan in de buurt hebt! Zelfs nadat ik uit eten geweest ben en mijn handen heb gewassen vind ik het altijd nog heerlijk om de handgel te gebruiken, het geeft altijd een extra fris gevoel!

Wat vinden jullie van de producten uit de 2e week van de kalender?

7 opmerkingen:

 1. Wat een fijne producten! Ik heb zelf ook twee producten van the Ritual of Sakura; die ruiken echt zo heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het ook echt heerlijk ruiken! Super fijne producten :-)

   Verwijderen
 2. Super leuke producten. Heb vorige week nog een setje gekregen van mijn vriend. Hoeveel kost eigenlijk zo een advent?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah heerlijk! De Adventskalender van Rituals kost 49,50.

   Verwijderen
 3. Je krijgt echt mooie producten voor een advent kalender :) Ik had verwacht dat het allemaal kleine producten zouden zijn maar dit ziet er goed uit ! Honey Touch vind ik zoooo lekker ruiken <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Vind het ook echt top producten, geweldige inhoud! :-)

   Verwijderen
 4. The Best Youtube Videos - YouTube
  Best download youtube to mp3 Youtube Videos. YouTube Channel on YouTube. The most viewed channel on YouTube · youtube.tv · youtube.tv · youtube.tv · youtube.tv. youtube.tv · youtube.tv.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!