Designed by Veethemes.com

Mijn customized jacket van BatArtworks

Na ontzettend drukke periodes gehad te hebben ben ik blij dat ik weer heerlijk aan de slag kan met mijn blog! En om jullie dan meteen iets geweldigs te laten zien leek mij een top idee.

Een lange tijd terug ontdekte ik via mijn moeder de Facebookpagina BatArtworks, na even rondgekeken te hebben op de pagina heb ik hem meteen geliked want wow wat zag ik daar mooie kunstwerken op zeg! Iedere week zag ik weer mooie kunstwerken voorbij komen, en zo ook een customized jacket van iemand. Toen wist ik het: "Dat wil ik ook!" ik heb contact opgenomen met Cyril Bath (de eigenaar van BatArtworks) en gaf aan dat ik ook graag een customized jacket wou. Hij had al erg snel tijd voor mijn jacket dus ik stuurde hem een aantal voorbeelden van dingen die mij mooi leken. Ik kocht een echte leren jacket en heb hem toen opgestuurd naar Cyril!

 

Tussendoor stuurde Cyril mij schetsen van het design die op mijn jacket zou verschijnen, ik was er al meteen gek op. En de dag dat ik mijn jacket ontving (na ongeveer 2 weekjes al!) was ik zo blij! Het design is een "indianen-meisje" en Cyril heeft het zo gemaakt dat je mijn gezicht erin ziet terug komen, ook is het logo van LanaDrama erin verwerkt. Ik ben er echt gek op en ben zo blij met mijn aankoop. Vanaf 90 euro heb je al een ontwerp, en het is je geld 100% waard! Ook ontving ik van Cyril nog een super leuk "Bandita" shirt bij mijn bestelling.

Ik ben echt gek op mijn jasje en vind het ook ontzettend gaaf dat ik de enige ben die er mee loopt! :-) Ik raad jullie zeker aan om een keer een kijkje te nemen op de website van BatArtworks, wie weet loop jij dan ook binnenkort in zo'n tof customized jacket!

Heb jij wel eens een customized item aangeschaft?

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!