Designed by Veethemes.com

Genieten in Calella

Zon, zee en strand. Twee weken terug was ik nog heerlijk aan het genieten van de felle zon, de mooie blauwe zee en een heerlijk strand. Ik was in Spanje, in het mooie stadje Calella. Het was ontzettend leuk en ik mis het nu toch best wel! Vandaag ga ik jullie vertellen over mijn vakantie én ik ga jullie natuurlijk ook even vertellen waar jullie zeker langs moeten gaan als jullie een keertje in Calella zijn!

Na alle regenbuien in Nederland kwam ik aan in een heerlijk land met heerlijk weer, de eerste dag heb ik dan ook direct genoten van Spaanse tapas in het Downtown Café Steakhouse, een ontzettend leuk barretje/restaurantje waar Nederlanders werken! Ik heb verschillende soorten tapas geproefd, de lekkerste vond ik het brood met tomaat en knoflook. Het was dan de bedoeling dat je een geroosterd broodje kreeg, en de tomaat en knoflook moest je dan inwrijven! Heel apart maar ook echt heel lekker! En als dessert at ik een heerlijk stuk chocoladecake, hmm!Ook heb ik genoten van heerlijke cocktails, in de buurt van mijn hotel zat een cocktailbar genaamd: Bora Bora, een super leuke bar met ook super lekkere en goedkope cocktails! Voor maar 7 euro had je al 2 lekkere cocktails, met alcohol of zonder. Cocktailbar Bora Bora is dus zeker een aanrader voor degene die opzoek zijn naar een leuke en goedkope cocktailbar, de sfeer is geweldig en de cocktails ook!


En om niet te vergeten: ik ben echt zo gek op oreo! En wat ik nog lekkerder vind zijn oreo shakes, ik heb hier een keer een recept met jullie gedeeld van mijn zelfgemaakte oreo shake. In Calella hebben ze een zaakje die ze ook verkoopt en ze zijn overheerlijk! Ook hebben ze bueno shakes, nutella shakes en nog veel meer. Dit zaakje heet Via Toscana Helados y Creps, er zijn allerlei lekkere shakes, crepes en ijsjes te koop!
Calella heeft ook een ontzettend mooi strand, je kunt er heerlijk zonnen en het water is zo mooi blauw! Ook zijn er genoeg tentjes waar je lekker kunt eten en het is ook allemaal echt goed te doen qua prijs! Maar om het even over wat anders dan Callela te hebben; ik ben ook een dagje naar Barcelona geweest en wat heb ik daar genoten zeg! 

Toen ik aankwam in Barcelona heb ik een karikatuur van mezelf laten maken,
ontzettend grappig hoe die mensen je kunnen natekenen op zo'n gekke/grappige manier! In Barcelona heb ik ook erg goed kunnen shoppen, een bezoekje aan de Sephora kon natuurlijk niet ontbreken. Bij de Sephora heb ik 2 Kat Von D liquid lipsticks gekocht en 1 Kat Von D lipstick, en een maskertje! Ook ben ik nog in een andere make-up winkel geweest genaamd: Flormar daar kocht ik een aantal lipsticks en een lipliner. Binnenkort zullen jullie dus een review zien van deze producten op mijn blog! Verder heb ik nog een aantal leuke hebbedingetjes gekocht zoals een zeepje etc. Ook heb ik in Barcelona heerlijke paella gegeten en natuurlijk genoten van een grote kan Sangria!

Ik heb heel erg genoten in Spanje en mis het lekkere weer nu al, ik zal jullie hieronder ook nog even een paar foto's laten zien die ik gemaakt heb tijdens mijn vakantie.
Hoe bevalt jullie zomervakantie?

4 opmerkingen:

  1. Oooh heerlijk! Ik zou nooit meer terug naar Nederland willen xD echt genieten. Mooie foto's :D Je staat er zelf ook knap op :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

    E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!