Designed by Veethemes.com

Tijd voor BBQ met de Invotis Brandijzer!

Al die regenachtige dagen, ik begin ze toch wel zat te raken en daarom ben ik ook ontzettend blij dat het dit weekend weer lekker weer wordt! Maar wat valt er nou te doen met lekker weer? Ik vind barbecue├źn echt ontzettend gezellig en leuk om te doen, zodra het lekker weer is doe ik dat dan ook het liefst. Laatst heb ik gezellig gebarbecued, van Ditverzinjeniet.nl ontving ik een tijdje geleden de Invotis BBQ Brandijzer, een super leuke accessoire tijdens de BBQ!

De Invotis BBQ Brandijzer is een echte musthave tijdens de barbecue, met de brandijzer kun je teksten in je barbecue vlees branden. Claim jouw stuk vlees door je eigen naam er in te graveren!

Hoe het werkt:
Stap 1: Plaats de letters in spiegelbeeld in de houder.
Stap 2: Zorg ervoor dat het brandijzer heet wordt door de hitte van de barbecue.
Stap 3: Druk het brandijzer in een stuk vlees.
En dan heb je je eigen gepersonaliseerde stuk vlees! Ik vind het een super leuke accessoire en zal hem iedere barbecue weer tevoorschijn halen. Zo kan ik iedereen een stuk vlees geven met een leuke tekst erop haha!


Kende jullie dit leuke barbecue-accessoire al?

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!