Designed by Veethemes.com

Op vakantie met mijn flamingo

Zon, zee, strand. Een paar dagen terug lag ik nog in het zwembad, genietend van de heerlijke zon samen met mijn flamingo. Ja ja, ik ben op vakantie geweest met een reuze flamingo! Van MegaGadgets ontving ik een opblaasbare flamingo. En o, o, o.. wat een reuze flamingo is het.
Op snapchat zag ik al meerdere celebrity's met de flamingo, ik vond het zo'n gaaf ding. Ik wou de flamingo al een tijdje gebruiken maar het weer in Nederland zat niet altijd mee, aangezien ik op vakantie ging naar Spanje leek mij dat de ideale plek om mijn flamingo eens te gaan testen! Op vakantie aangekomen was het eerste wat ik wou doen mijn flamingo opblazen, en wow.. Wat schrok ik! De flamingo is namelijk 190 cm lang en 0.28 mm dik, hij nam het hele bed in mijn hotelkamer over haha! Ik wist dat hij groot was, maar toen ik zag dat hij zo ontzettend groot was toen werd ik nog veel enthousiaster.
Ik was super enthousiast maar ik was echt niet de enige, samen met mijn flamingo liep ik door het hotel heen richting het zwembad en alle ogen waren gericht op mijn flamingo! Iedereen vond de flamingo zo gaaf, een echte eye catcher is het zeker! De flamingo is een ontzettend leuke accessoire voor in het zwembad, je kunt er heerlijk op liggen in je eentje maar ook met zijn twee! Hij is namelijk ontzettend groot, voor degene die niet zo'n zin heeft om te zwemmen maar gewoon lekker te drijven en te zonnen is de flamingo ook echt perfect. Ik heb er uren op kunnen liggen en ben nog steeds ontzettend blij met mijn flamingo. Iedere keer als ik ga zwemmen of naar het strand ga zal ik mijn flamingo weer tevoorschijn halen. De flamingo kost €49,95 maar dan heb je ook echt wat! Je kunt de flamingo hier bestellen.

Heb jij ook al zo'n coole opblaasbare flamingo?

4 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!