Designed by Veethemes.com

Hair Fashion Night 2016 by L'Oréal Professionnel

En dan, dan mag je jezelf opeens de 'Hair Fashion Influencer van 2016' noemen. Op dit moment kan ik het eigenlijk nog steeds niet geloven, maandag 30 mei stond ik in de Kromhouthal in Amsterdam. Ik was namelijk 1 van de 3 genomineerden, genomineerd zijn was natuurlijk al fantastisch. Er deden maar liefst 150 mensen mee en ik was gewoon één van de genomineerden die in de top 3 terecht kwam, en toen.. toen won ik ook nog eens die geweldige award, 1 jaar gratis producten van L'Oréal Professionel én SuperTrash shop-tegoed t.w.v. €1000,-
Ik ben zo ontzettend blij dat ik de award heb gewonnen. Ik had het totaal niet verwacht en ik was echt ontzettend verrast en dat ben ik eigenlijk nog steeds. Daar stond ik dan, even te vertellen aan de juryleden: Leco Zadelhoff, Olcay Gulsen en Claudia Straatmans waarom ik vond dat ik de Hair Fashion Influencer Award moest winnen. En ik heb ze gelukkig kunnen overtuigen en dat voelt natuurlijk geweldig! Jullie zullen binnenkort dus ontzettend veel te weten komen over mijn ervaring met de producten van L'oreal Professionnel én ik laat jullie natuurlijk ook weten wat ik met mijn shop-tegoed ga doen.
De Hair Fashion Night
De Hair Fashion Night, een avond waar modellen over de catwalk lopen met de prachtige kleding van Olcay Gulsen (SuperTrash) en haarstylisten die ondertussen de catwalk op stormen om prachtige kapsels te creëren. Het zag er allemaal ontzettend gaaf uit, ook konden de bezoekers hun haren laten stylen met ontzettend mooie kapsels. Ook wil ik jullie natuurlijk het moment laten zien dat ik op de catwalk stond om mijn verhaal te doen!

Het was echt een ontzettend leuke avond en ik vind het zo leuk dat ik dit heb mogen meemaken, ook wil ik graag Ramona Krieger (love2braid.nl) even benoemen. Zij was ook één van de genomineerden, braids dat is waar zij voor staat en dat is ook wel te zien aan de naam van haar website. Ramona kan ontzettend goed vlechten en ik raad jullie dus ook zeker aan om een kijkje te nemen op haar website waarop jullie meer over haar en haar passie te weten kunnen komen!

Ik heb niet alleen een geweldige dag gehad, ik ben ook gewoon weer een ervaring rijker. Wat vind ik het fantastisch dat ik dit heb mogen meemaken, de award heeft natuurlijk een mooi plekje gekregen in mijn kamer!

2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!