Designed by Veethemes.com

Mijn herinneringen in een fotoboek

Foto's maken, ik moet toch wel toegeven dat ik er iedere dag wel weer een paar maak. En ik ben vast niet de enige! Ik vind het erg leuk om foto's te maken, gewoon omdat ik dan steeds weer leer hoe ik de beste foto's kan maken en natuurlijk ook omdat foto's gewoon altijd leuk zijn om als herinnering te hebben. Soms kijk ik weer terug naar foto's van vroeger en dan ben ik eigenlijk wel blij dat ik al die leuke momenten heb vastgelegd. Stel nou dat er een dag zou zijn dat we geen foto's meer konden maken, dat zou ik eerlijk gezegd echt vreselijk vinden. Want een leven zonder foto's? Die ken ik eigenlijk niet meer!
En ja, al die foto's die vind ik geweldig! Maar wat er dan nog eigenlijk nog veel leuker is dat is om ze te kunnen bewaren. Van fotofabriek.nl mocht ik een hardcover A4 fotoboek maken en vandaag laat ik mijn leuke fotoboek aan jullie zien! Ik heb zo ontzettend veel foto's dus ik vond het toch best wel lastig om een keuze te maken welke foto's ik nou zo gebruiken, welke foto's zijn er nou leuk voor in een fotoboek? Na even nagedacht te hebben heb ik gewoon allerlei herinneringen opgezocht, leuke foto's die mij een vrolijk gevoel geven omdat het van die leuke en mooie momenten waren! 'Memories' heb ik op de voorkant van mijn fotoboek gezet, juist omdat hij vol staat met mooie herinneringen en foto's die ik leuk vind en ook met foto's die belangrijk voor mij zijn.
Het fotoboek heb ik gemaakt via de fotofabriekSoftware, fotofabriek is uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier door AVROTROS RADAR en dat vind ik zeker terecht. Het software was erg fijn om mee te werken en ik begreep het software ook meteen. Als je een fotoboek wilt maken op een simpele maar toch echt hele leuke manier dan is de software van fotofabriek echt ideaal! Ik ben ook erg tevreden over het eindresultaat, toen ik het boek thuis ontving was ik erg verrast. Het boek ziet er mooi uit en is ook erg stevig, er zit een soort van glans overheen die het boek echt af maakt! Het fotoboek kost €24,99.

Hebben jullie wel eens een fotoboek gemaakt?

1 opmerking:

  1. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!