Designed by Veethemes.com

Moschino Fresh Couture

Na het een tijdje heel erg druk gehad te hebben ben ik weer terug van weggeweest! Met vandaag een artikel over het heerlijke luchtje Moschino Fresh Couture, het flesje trok meteen mijn aandacht. Één ding wist ik zeker en dat is dat ik dat luchtje aan mijn parfum-verzameling moest toevoegen!
Het flesje trekt natuurlijk al meteen de aandacht, in de eerste instantie zou je denken dat het een schoonmaakproduct is maar het is toch echt een heerlijk luchtje! Moschino komt altijd met leuke en aparte dingetjes, ook deze verpakking straalt weer echt de originaliteit van Moschino uit! De verpakking trok mij al heel erg aan maar de geur heeft mij echt nog enthousiaster gemaakt. Het is een erg frisse geur en je blijft hem ook ontzettend lang ruiken, het is nu echt een van mijn favoriete luchtjes. 
Om de parfum te gebruiken haal je het bovenkantje er eerst af!
De topnoten: Mandarijn, ylang-ylang en bergamot.
De hartnoten: Framboos, osmanthus en witte pioenrozen.
De basisnoten: Lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan.

De 30ml kost €39,95, ik vind het echt een heerlijke geur en raad hem de mensen die van een frisse maar toch sterke geur houden echt aan!

18 opmerkingen:

 1. Ik wil deze parfum nog toevoegen aan mijn collectie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem er echt super leuk eruit zien! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het flesje er heel tof uitzien. Maar ik denk zelf dat ik hem iets te fris vind. Toch ga ik hem wel een keer in de winkel ruiken, want je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé. Ja hij is het zeker waard om even te gaan ruiken hoor, ik ben gek op de geur! :-)

   Verwijderen
 4. Dit lijkt me een heerlijke parfum! Alleen het flacon is al super leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb er even in de winkel aan gesnuffeld en hij is echt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een tof, origineel flesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is inderdaad verbazingwekkend lekker. Op een of andere manier zou ik dat niet denken gezien het flesje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat flesje ziet er zo leuk uit! Moschino komt alsmaar origineler uit de hoek! ;)
  xxx @amberpg

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke verpakking! Ik ben erg benieuwd naar de geur ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vond het zo raar toen ik voor het eerst deze verpakking zag. Ik vroeg mij af waarom iemand een foto zou maken van schoonmaakmiddel haha. Ik ben wel benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!