Designed by Veethemes.com

Magische mok

Hoi hoi! Ik heb het de afgelopen tijd een beetje druk gehad, vandaar dat ik wat minder actief ben geweest maar ik ben weer helemaal terug! Een tijdje terug kwam ik op de website van PrachtigKado terecht! Ze hebben daar bedrukte mokken, badlakens die je kunt bedrukken met je eigen naam, badjassen die je kunt bedrukken met je eigen naam en nog veel meer leuke dingen!

Iedere ochtend sta ik op met een lekker kopje thee, ik heb veel verschillende mokken maar het was zeker tijd voor een nieuwe, mooie mok! Van PrachtigKado ontving ik een ontzettend leuke magische mok. Magisch? Ja magisch! Zodra de mok heet is komt er namelijk een foto tevoorschijn, ik heb gekozen voor een foto van mij en mijn broertje. De mok is ontzettend leuk, eerst is het een hele normale simpele zwarte mok en zodra mijn koffie of thee erin zit komt de foto van mij en mijn broertje langzaam tevoorschijn! Ik heb een filmpje gemaakt waar jullie het effect kunnen zien:


Zoals jullie zien is het een ontzettend leuke mok, ik ben er super blij mee. Deze mok is echt mijn favoriet, ik wist echt niet dat er zoiets bestond en ik vind het ook best wel gek dat er zoiets mogelijk is! Super leuk voor jezelf maar ook super leuk om cadeau te doen natuurlijk. Op de website van PrachtigKado kun je nog veel meer leuke dingen zien die je kunt bedrukken, ik raad jullie dus zeker aan om eens een kijkje op de website te nemen!

Kende jullie deze mok al en wat vinden jullie van zo'n magische mok? :-)

4 opmerkingen:

 1. Ik kende zo'n mok al, maar niet met je eigen foto erop! Super gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik kende dit nog niet, erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik heb zo'n mok met een bloesemboom... Die kleurt dan ook. Enige nadeel is dat hij niet in de vaatwasser kant, dus ik gebruik hem niet zo vaak

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw heel gaaf! Ik kende dit nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!