Designed by Veethemes.com

Recept: Oreo pindakaas bonbons

Het is december en ik verheug me ontzettend veel op de kerstdagen, om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen heb ik oreo pindakaas kerstbonbons gemaakt! De bonbons smaken naar oreo koekjes met pindakaas en ze zijn gemaakt in kerstvormpjes! Vandaag deel ik dit heerlijke recept met jullie.


Benodigdheden:
- Oreo Peanut Butter Flavour
- 4 chocoladerepen
- (Kerst) siliconen vormpjes

Bereidingswijze:

Stap 1: Breek de chocoladerepen in stukjes.
Stap 2: Hak de oreo in stukjes
Stap 3: Laat de chocolade smelten in een pan.
Stap 4: Meng de gehakte stukjes oreo met de gesmolten chocola in de pan.
Stap 5: Giet de chocola in de siliconen vormpjes.
Stap 6: Laat de chocola 4 uur lang in de koelkast.

En dan zijn je oreo pindakaas bonbons klaar! Ik heb ze in kerstvormpjes gemaakt maar je kunt ze natuurlijk ook in normale siliconen vormpjes maken. Ze smaken echt heerlijk en voor oreo liefhebbers is dit echt een aanrader, je kunt natuurlijk ook normale oreo koekjes gebruiken!


Hebben jullie wel eens zelf bonbons gemaakt?

7 opmerkingen:

 1. Dat was makkelijker dan ik dacht! Ik maak wel eens gebak maar bonbons nog niet.. Kan dit ook met gewone oreo's?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan al bijna proeven hoe dit smaakt.. hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OEHHHH, dit lijkt me echt heerlijk! Mijn vader maakt wel eens bonbons hihi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai dit klinkt hemels! Ik heb nog nooit zelf bonbons gemaakt maar misschien moet ik me er toch eens aan wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ze zien er heerlijk uit! Wat een onwijs leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!