Designed by Veethemes.com

Mijn hond is een fotomodel!

Voor sinterklaas leek het me leuk om mijn moeder ook een cadeautje te geven, na lang nagedacht te hebben wist ik precies wat ik haar wou geven: Een canvas met daarop een foto van mijn hond Dyna, ze is namelijk gek op foto's! Ieder moment dat er een camera tevoorschijn komt staat mijn hond klaar om op de foto te gaan. Na even rondgekeken te hebben op het internet kwam ik terecht op de website van Photogifts, daar bestelde ik een foto op canvas.

Op de website van Photogifts kun je foto's laten afdrukken op verschillende materialen zoals: hout, canvas, aluminium, dibond, fotobehang en nog veel meer! Ik heb gekozen voor canvas omdat dat mooi bij ons interieur past. Wat mij als eerst opviel toen ik het canvas thuis ontving was de kwaliteit, het verbaasde me namelijk heel erg dat de kwaliteit van de foto zo goed overkwam. De foto van mijn hond is namelijk met een telefoon gemaakt, vaak wordt de kwaliteit dan minder maar bij dit canvas bleef de kwaliteit super mooi! Net alsof het met mijn fotocamera gemaakt is.

Het moment dat ik foto's aan het nemen was van het canvas vond Dyna het ook weer ontzettend leuk om op de foto te gaan! Als er een camera in zicht is weet ze niet hoe snel ze klaar moet staan om te poseren, vandaar dat ik het ook zo leuk vond om haar op het canvas te zetten.


Het formaat van het canvas dat ik heb ontvangen is 40x40 cm en kost €30,-. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat en de kwaliteit, als je dus een foto wilt laten afdrukken zou ik zeker eens een kijkje nemen op de website van Photogifts. Want zowel de telefoon kwaliteit als camera kwaliteit is top! Wat ik er ook erg gaaf uit vond zien is de foto op plexiglas, ik vind dat er namelijk heel erg modern uitzien!

Heb jij wel eens een foto laten afdrukken op canvas of ander materiaal?

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke hond heb je een wat een mooi plaatje is het geworden! Ik laat eigenlijk nooit wat op canvas afdrukken, maar foto's laten drukken vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja foto's laten drukken is ook super leuk :-)

   Verwijderen
 2. Wat heb je een leuke hond! Ik vind de foto ook erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh zalig! Mijn honden blijven nooit stilzitten, haha! Heel mooi hondje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ahw, die van mij gaat echt direct klaarstaan voor foto's! Dankjewel :-)

   Verwijderen
 4. Borrow money here Fast online loans under the most favorable conditions! 2% interest. Contact us via (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com

  Mr. Sumiti.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!