Designed by Veethemes.com

Lucardi Swarovski Crystals

Kerst komt steeds dichterbij, tijd om jezelf en de mensen om je heen lekker te verwennen. Voor de sieraad liefhebbers is de Swarovski Crystals collectie echt geweldig! Op de website van Lucardi koos ik mijn favoriete sieraden uit de collectie, ik draag dagelijks een ring en oorbellen en ik was wel aan toe aan nieuwe. Ik kwam een prachtige ring en prachtige oorbellen tegen en ik was meteen verkocht!

Ik koos een zilveren ring uit met prachtige kristalstenen, de ring sprankelt de hele dag hij is zo prachtig! Aangezien ik dagelijks een ring draag ben ik hier ontzettend blij mee, de ring is namelijk zo ontzettend mooi en valt ook heel erg op. De ring kost €49,99.

Ook koos ik voor deze zilveren oorbellen, de oorbellen sprankelen en er zit een soort van sterretjes patroon in. Ze stralen de hele dag ik vind ze zo ontzettend mooi! De oorbellen kosten €24,99.

Ik kreeg ook nog een ontzettend mooi armbandje cadeau! Het armbandje is van de Everlasting Moments collectie van Lucardi, de sluiting is van staal en de band is van leer. Deze armband is te koop in verschillende kleuren, hij is echt prachtig. Ik liet het armbandje aan mijn tante zien en ze vond hem zo prachtig, ik heb hem aan haar gegeven omdat ze hem zo ontzettend mooi vond! De armband kost €39,99.

Zoals jullie kunnen zien is de Swarovski Crystals collectie een prachtige collectie! Ze hebben ontzettend mooie ringen, oorbellen en natuurlijk ook andere sieraden. Ik ben ontzettend blij met de sieraden die ik heb ontvangen en sinds ik ze heb draag ik ze dagelijks. Ik raad jullie zeker aan om ook eens een kijkje te nemen op de website want ze hebben echt ontzettend mooie sieraden!

Draag jij ook sieraden?

7 opmerkingen:

 1. Mooie dingen heb je gekozen, en super dat je dat armbandje kreeg! Die vind ik heel mooi, heb ze al zien liggen.
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Wat een mooie sieraden heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk! Ik vind dat Lucardi altijd leuke dingen heeft voor weinig geld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauties! Lucardi is al een van m'n favoriete zaken voor sieraden, deze zijn ook echt prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiĆ«le steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!