Designed by Veethemes.com

I Love Beauty Event: Best Beauty Tip Award 2015


Op zaterdag 12 december was ik samen met mijn moeder aanwezig op het I Love Beauty Event, het I Love Beauty Event was in Utrecht op de Jaarsbeurs. Er stonden allerlei verschillende stands, de eerste stand die ik bezocht was die van Xelly Cabau van Kasbergen! Ik had haar boek namelijk gewonnen dus die ging ik eventjes ophalen! Xelly signeerde mijn boek en ik kreeg er ook nog 2 leuke nagellakjes en een hairspray bij! Daarna gingen we nog even samen op de foto!


Ik deed mee aan de Best Beauty Tip Award 2015 met een haartip en een nageltip. Mijn haartip ging over je haar met water gemixt met appelazijn wassen en mijn nageltip ging over het drogen van je nagels in ijskoud water! En....... ik heb gewonnen met de nageltip! Zoals jullie boven in het artikel al konden zien heb ik een award gekregen voor de BEST BEAUTY TIP AWARD #ILBNAILTIP 2015!  Ik ben er ontzettend blij mee en ik kreeg ook hele leuke prijzen! De prijzen kunnen jullie hieronder zien:
Ik ben ontzettend blij met de award en met prijzen en het was een erg leuke dag!


3 opmerkingen:

 1. Zo cool dat je gewonnen hebt! En dat prijzenpakket is echt zooo gaaf, ik ben echt fan van Cake Boss dus dat ziet er extra gaaf uit :D

  Het event leek me al erg leuk, maar als je ook nog eens dit wint is het nog wat leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was ook bij I Love Beauty afgelopen zaterdag en ik heb je ook op het podium gezien tijdens te prijsuitreiking van de beautytips. Zo leuk, en alsnog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!