Designed by Veethemes.com

Versace Eros Pour Femme

Een prachtige verpakking en een heerlijke geur, dat heeft het luchtje Versace Eros Pour Femme! Ik kreeg het luchtje cadeau en was er meteen weg van. De verpakking vind ik er al ontzettend mooi uit zien en dan ruikt het luchtje ook nog eens heerlijk. Voor mij dus echt de perfecte parfum!


Zoals ik al aangaf ziet de verpakking er ontzettend mooi uit, het is een erg luxe verpakking met een mooi goudkleurig doosje. Je schuift de parfum eruit en ziet een mooi, luxe omhulsel met een Versace logo op de voorkant en op de bovenkant van de dop. Het ziet er echt prachtig uit en alleen voor de verpakking zou ik hem kopen als ik hem nog niet had. Het is namelijk een echte aanwinst tussen al je luchtjes, deze verpakking springt er namelijk echt uit!De geur van het luchtje is ook echt heerlijk, het heeft een erg krachtige geur. Het is een echte vrouwelijke geur, het luchtje is niet te zoet maar zit juist tussen zoet en krachtig in. Het is een opvallende, verleidelijke geur die heerlijk is om de gehele dag te ruiken! Zodra je de geur op hebt is hij de gehele dag te ruiken, de verpakking, geur en kwaliteit van deze parfum zijn echt fantastisch. Als je voor de kerst nog op zoek bent naar een luchtje is Versace Eros Pour Femme zeker een aanrader! Op dit moment is de Versace Eros Pour Femme echt één van mijn favoriete luchtjes.


De originele prijs van de parfum is:
Versace Eros Pour Femme 30 ml €62,50
Versace Eros Pour Femme 50 ml €85,00
Versace Eros Pour Femme 100 ml €121,00

Op dit moment zijn er bij veel parfumeries kortingen vanwege de feestdagen, je hebt dus kans dat je hem voor minder kunt kopen!

PS. In mijn winactie kun je nu kans maken op dit luchtje. (Je kunt nog meedoen tot maandag 7 december 2015)

Hebben jullie een favoriet luchtje, zoja welke?

13 opmerkingen:

 1. Ik heb deze nog niet kunnen ruiken, maar momenteel zijn mn favo luchtjes:
  • michael kors - sexy amber
  • thierry mugler - alien
  • annayake - an'na
  • katy perry - killer queen
  • taylor swift - wonderstruck

  Wel een erg leuk flesje trouwens!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga de luchtjes eens bekijken en uitproberen als ik weer in de parfumerie ben! Ja hé, ik vind het flesje ook heel erg leuk. :-)

   Verwijderen
 2. Wat ziet dat flesje er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het flesje ziet er al als een pareltje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh deze lijkt me ook echt heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leningaanbieding zonder kosten vooraf
  Hallo, ik ben een particuliere geldschieter die leningen aanbiedt tegen een lage rente van 2%. Op economisch gebied bied ik leningen aan van 3.000 tot 10.000.000 euro. Mijn kredietvoorwaarden zijn heel duidelijk en eenvoudig. Mijn krediet is zeer veilig en eerlijk. Voor elke betaling heeft u uw tegoed op uw bankrekening staan.
  E-mail: krediteserieuze@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben opgelicht door 3 verschillende internet internationale geldschieters, ze beloven me allemaal een lening te geven nadat ze me verschillende vergoedingen hebben laten betalen die niets opleverden en geen positief resultaat hadden. ik verloor mijn hard verdiende geld en het was een totaal van 5.000 €. Toen ik op een dag met tranen in mijn ogen op internet aan het browsen was, kwam ik een getuigenis tegen van een man die ook was opgelicht en uiteindelijk werd gekoppeld aan een legitiem leningbedrijf genaamd DON CASTRO LOAN FINANCE Private Loan Company. waar hij eindelijk zijn lening kreeg, dus besloot ik contact op te nemen met hetzelfde leningbedrijf en vertelde hen toen mijn verhaal over hoe ik ben opgelicht door 3 verschillende geldschieters die niets anders deden dan me meer pijn te doen. Ik leg het bedrijf per post uit en alles wat ze me vertelden was om niet meer te huilen omdat ik mijn lening in hun bedrijf krijg en ik heb ook de juiste keuze gemaakt om contact met hen op te nemen. ik vulde het aanvraagformulier voor een lening in en ging verder met alles wat van mij werd gevraagd en ik kreeg een leenbedrag van 60.000,00 € van dit geweldige bedrijf {PRIVATE LENINGSBEDRIJF} beheerd door DON CASTRO en hier ben ik vandaag blij omdat DON CASTRO me heeft gegeven een lening dus ik heb mezelf beloofd dat ik op internet zal blijven getuigen over hoe ik mijn lening heb gekregen. Als jij, je relatie of een gesloten persoon dringend een lening nodig heeft, NEEM dan CONTACT OP of help die ziel om te communiceren met DON CASTRO particuliere lening bedrijf via e-mail op (bil.ingolfs@gmail.com)

  Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben op dit moment een gelukkig man, ik zei tegen mezelf dat elke leningmaatschappij of geldschieter die mijn gebroken leven van mij en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik elke persoon die op zoek is naar een lening naar hen zal verwijzen. Ze gaven me geluk aan mij en mijn gezin, ik had een lening van 400.000 € nodig en ik kreeg mijn lening binnen 24 uur zonder stress. Het zijn inderdaad godvrezende mensen, die werken met een gerenommeerd leningsbedrijf. als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan vandaag nog contact met hen op en vertel hen dat ik u naar hen heb doorverwezen u kunt hen bereiken via e-mail (servicepersoonlijke_aanbieding@aol.com) Ik wens u veel geluk bedankt en moge God de almachtige U zegenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

  Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres


  e-mail: olivierroditi42@gmail.com

  Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

  Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres


  e-mail: olivierroditi42@gmail.com

  Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

  Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres


  e-mail: olivierroditi42@gmail.com


  Kredietgetuigenis ontvangen op: olivierroditi42@gmail.com

  Ongelooflijk maar waar. Ik heb zojuist mijn lening vanmorgen op mijn rekening ontvangen dankzij de heer OLIVIER RODITI. Ik ben zeer gelukkig. U die een lening nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken. Neem contact op met de heer OLIVIER RODITI. Het zal je met vreugde vervullen. Hier is zijn adres


  e-mail: olivierroditi42@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo,

  Bent u op zoek naar een legitieme lening?
  Bent u afgewezen door uw banken?
  Om de een of andere reden heb je geld nodig.
  Je bent oprecht en eerlijk
  Heeft u een lening nodig om schulden of rekeningen af te lossen of om een project uit te voeren?
  Je hebt altijd een kans.
  Bovendien bieden we snel en betrouwbaar leningen aan met een jaarlijkse rente van 2%. Wij zijn betrouwbaar
  Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.
  E-mail: lapofunding960@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!