Designed by Veethemes.com

Straatstijl


Een tijdje terug kwam ik terecht op de website van Straatstijl daar bestelde ik het "Don't grow up it's a trap" t-shirt die je in deze post terug kunt zien. Nu de koude dagen er weer aan komen was het tijd voor iets anders dan een shirtje, ik nam een kijkje bij de sale op de website van straatstijl en daar kwam ik 2 super leuke items tegen!


Als eerst kwam ik dit bomberjack tegen, ik vond hem er zo apart en gaaf uit zien en wist het meteen: "Deze hoort in mijn garderobe!" Er zit een soort van glimmend printje op die het heel apart en opvallend maakt.
Na even verder kijken kwam ik ook een trui tegen, aangezien de winter er ook weer aan komt komen truien natuurlijk goed van pas! Dit is de trui:


Op de trui staat New York, het is een warme trui met een zachte binnenkant. Het zit erg comfortabel en is zeker geschikt voor de koude dagen!

Als jullie ook op zoek zijn naar leuke kleding zou ik zeker een kijkje nemen op de website van Straatstijl, ze hebben er ontzettend leuke items! Ik ben ook erg tevreden over de levering, het is altijd heel erg snel bij je thuisbezorgd en ze zijn ook heel erg klantvriendelijk!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankopen?

16 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb jij een prachtige bos haar zeg! Ik vind je jasje erg mooi; lekker glimmend, maar niet teveel! Ik ga je volgen via Bloglovin en volgens mij ben ik dan je 200ste volger haha! Gefeliciteerd :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je uitgezocht, leuke trui! Die ziet er comfi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! je hebt leuke dingen gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen heb je gescoord!
  Ik vind vooral de grijze trui je erg goed staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Die grijze 'new york' trui ziet er echt zoo fijn uit. Die hoort eigenlijk ook in mijn kast thuis haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je erg goed! Vooral de bomber jack met het print erop ziet er gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiĆ«le steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!