Designed by Veethemes.com

Nieuwe hoesjes

Zoals ik jullie al eens liet weten ben ik er helemaal verslaafd aan hoesjes voor mijn telefoon! Ik heb er echt ontzettend veel. Van Mobielkoopjes ontving ik er laatst 2 voor mijn iPhone 6!

Op Mobielkoopjes hebben ze allerlei accessoires voor je telefoon, ik ontving 2 hele leuke hoesjes. 1 met een mooi bloemenpatroon genaamd: "Pink Spring" en een mooi bruin stijlvol hoesje genaamd: "Avani Bragatti Mountain Wallet Coffee". Het Pink Spring hoesje kost €12,95 en het Avani Bragatti hoesje kost €13,95.

Dit is het Pink Spring hoesje:

Deze vind ik er ontzettend vrolijk uitzien! De bloemetjes vind ik erg mooi. Het is ontzettend handig dat je je pasjes erin kwijt kunt!

Dit is het Avani Bragatti hoesje:
Dit design vind ik erg mooi, ik vind het er erg luxe uitzien. Je kunt je telefoon erin steken en aan de zijkant kun je je pasjes kwijt. Dit hoesje is echt voor de bescherming als je je telefoon niet gebruikt, je steekt hem er namelijk in en je kunt er op dat moment geen gebruik van maken. Het is dus vooral handig als je je telefoon even wilt opbergen en er ondertussen geen gebruik van maakt.

Ik vind ze erg leuk en ik vind het natuurlijk ook erg leuk dat ik weer 2 nieuwe hoesjes aan mijn collectie heb kunnen toevoegen!

Ook hebben ze op de website een actie, op 22.000 producten geldt namelijk de actie: "3 HALEN = 2 BETALEN". Als je op zoek bent naar een leuk hoesje raad ik je dus zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Mobielkoopjes!


Wat vinden jullie van mijn nieuwe hoesjes?4 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!