Designed by Veethemes.com

Recept: Nachos pollo

Ik ben echt gek op eten en ik vind het dus ook heel erg leuk om lekkere recepten met jullie te delen! Een tijdje terug had ik Nachos gemaakt met kaas en groentes ertussen dat vond ik erg lekker, ik wou het dit keer eens op een andere manier proberen en er iets extra's aan toevoegen..... Kip! Vandaag ga ik dus het recept voor Nachos pollo met jullie delen (Nachos met kip).

Benodigdheden:
- Tortilla chips
- Kipfiletblokjes
- Geraspte kaas
- Zout
- Peper
- Crème fraîche
- Salsa dip
- Jalapeño pepers
- Knoflook
- 5 spices (kruiden)


Bereidingswijze:
Stap 1:
Bak de kip in de pan en voeg de knoflook, 5 spices, zout, peper en een paar Jalapeño pepers toe.
Stap 2: Verwarm de oven voor op 220 graden.
Stap 3: Zet een laagje nachos in de ovenschotel.
Stap 4: Gooi er een beetje kaas overheen.
Stap 5: Gooi de kip over de laag nachos heen.
Stap 6: Meng de salsa dip en de crème fraîche door elkaar heen in een kommetje en gooi het daarna over de kip heen.
Stap 7: Gooi er nu weer een laagje kaas overheen.
Stap 8: Gooi er nu weer nachos overheen.
Stap 9: Als laatste gooi je er nog kaas overheen, je kunt zelf bepalen hoeveel kaas je eroverheen wilt gooien.
Stap 10: Zet de ovenschotel 20 minuten lang in de oven.Na 20 minuten is het klaar, je kunt het nog even een beetje laten afkoelen en daarna kun je gaan smullen..

Hebben jullie dit wel eens gegeten en gaan jullie dit recept eens uitproberen?

7 opmerkingen:

 1. Dit. Is. Zo. Lekker!! Ik denk dat wij vanavond ook maar weer eens nacho's gaan eten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dit wil ik weleens eten, ziet er lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!