Designed by Veethemes.com

Endless

Wekenlang was ik op zoek naar een armband, ik kwam er echt duizenden tegen maar toch niet het armbandje die ik wou! Tot dat ik op de website van Endless Jewelry terecht kwam..

Bedelarmbandjes, ik vind ze echt geweldig! Op de website van Endless Jewelry kwam ik 2 prachtige bedelarmbandjes tegen. Endless Jewelry heeft ook een collectie met Jennifer Lopez uitgebracht en die collectie trok mijn aandacht meteen. Even later zag ik ook alle andere armbandjes, ik was meteen verliefd op de collecties van Endless Jewelry. Ze hebben veel verschillende kleuren armbandjes en bedeltjes, je hebt dus zo onwijs veel keuze! Je kunt je armbandje steeds weer veranderen, want je kunt er steeds weer een bedeltje aan toevoegen. Ik vind de armbandjes zo mooi, ik heb ook hele dunne polsen dus het was echt een wonder dat de armbandjes goed zaten! Dat was dus ook een pluspunt, bij de Jennifer Lopez collectie heb ik gekozen voor een zilver armbandje die je dicht klikt en uit de gewone collectie heb ik gekozen voor een lichtroze armband die dicht gaat met een magneet. Op de website van Endless kunnen jullie alle armbandjes en bedeltjes bekijken!


Ook moet ik jullie toch nog even snel wat vertellen over het hemdje dat ik aan heb op de foto! Op deze foto heb ik een hemdje aan van Rich & Royal, dit hemdje heeft mijn aandacht getrokken door het zakje. Het voelt echt super zacht aan en het maakt het ook echt een apart hemdje! De voorkant van het hemdje is van leer en de achterkant is gewoon een soort van stofje. Het zit echt heerlijk en het kost €89,95. Dit is de website van Rich & Royal, die website is ook zeker een kijkje waard!Ik ben helemaal gek op de armbandjes van Endless, en zeker op de prachtige Jennifer Lopez collectie!

Kende jullie het merk Endless Jewelry en Rich & Loyal al?

11 opmerkingen:

 1. Het ziet er echt leuk uit :D Zo te zien is heel de collectie mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik ken dit merk om eerlijk te zijn helemaal niet. Is dat erg? Het liefst maak ik mijn armbandjes zelf, maar ik vind deze wel heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Nee dat is niet erg hoor haha :-), dan heb ik je nu kennis laten maken. Leuk, zelf armbandjes maken!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ja hé! Ik vind de armbandjes ook zo ontzettend mooi :-)

   Verwijderen
 4. Wauw deze vind ik echt heel mooi, ze staan ook zo leuk. Ik ben nieuwsgierig naar wat ze nog meer voor moois hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com
  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!