Designed by Veethemes.com

De zondag bakdag challenge van Dr. Oetker


Sinds zondag 13 september is de zondag bakdag challenge van Dr. Oetker begonnen en ik doe daar aan mee. Je kunt namelijk een bakfiets winnen met allerlei leuke bakspullen! Elke week krijg je een recept toegestuurd die je moet gaan maken en dan kun je iedere zondag jouw resultaat delen! Iedere week wordt er een nieuwe winnaar uitgekozen, ik hoop natuurlijk dat ik een keertje win want ik wil deze bakfiets natuurlijk ontzettend graag winnen zodat ik nog veel meer bakplezier kan hebben en natuurlijk wat meer op de fiets kan gaan doen haha! ;-) De taart smaakte echt heerlijk en daarom ga ik het recept voor deze Aardbeien-Choco Kwarktaart met jullie delen!


Benodigdheden:
- 1 pak Dr. Oetker Kwarktaart Naturel (met bodem)
- 500 gr magere kwark
- 50 g margarine
- 250 ml slagroom
- 1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
- aardbeiensaus
- 250 g verse aardbeien
- Springvorm

Bereidingswijze:
Stap 1: Smelt de boter en vermeng dat met de kruimels.
Stap 2: Smelt het chocoglazuur en bestrijk de bodem het glazuur, zet de bodem vervolgens 10 minuten in de koelkast.
Stap 3: Gooi 400 ml water in een ronde kom en gooi daar de taartmix bij, doe het 1 minuut op stand 1 en mix het door elkaar. Gooi daarna de kwark erbij en de slagroom. Mix het nog 2 minuten schenk het daarna in de bakvorm en strijk de taart glad. Laat de taart 2,5 uur in de koelkast staan.
Stap 4: Na 2,5 uur kun je de aardbeiensaus over de taart heen gooien en hem decoreren met de aardbeien. Ik heb er ook nog zelfgemaakte chocolaatjes aan toegevoegd!

Dan is je heerlijke Dr. Oetker Aardbeien-Choco Kwarktaart klaar... Smullen maar!

Doen jullie ook mee aan de Dr. Oetker zondag bakdag challenge?


13 opmerkingen:

 1. Oh wat ziet deze er lekker uit :D En zo te zien ook helemaal niet moeilijk om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik zag het volgens mij al laatst op tv. Lijkt mij wel leuk om een keer daaraan mee te doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo'n wedstrijd! De taart ziet er super lekker uit! Veel succes met de challenge! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar vind ik meer informatie?! Ik hou echt van bakken, maar dan moet ik ze ook niet alleen opeten hahaha. (of ik lust het niet, hahaha - choco is bijvoorbeeld vieees). Maar ziet er iig smakelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op https://zondagbakdag.oetker.nl kun je meer informatie vinden! :-)

   Verwijderen
 5. Ohh wat leuk ik wist niet dat die actie bestond!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh wat leuk ik wist niet dat die actie bestond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!