Designed by Veethemes.com

De Liebster Award!


Hoi hoi! Ik ben genomineerd door Kelvin en Laura van Dagelijkse Hap voor de Liebster Award, super leuk. Bedankt voor de nominatie. De Liebster Award is een award die kleine blogs geven aan nieuwe/kleine blogs om ze zo een stukje beter te leren kennen.

De regels van de Liebster award zijn:
- Je geeft aan welke blogger jou heeft genomineerd.
- Je nomineert 5 andere bloggers en linkt deze (met 200 volgers of minder)
- Je stelt iedere genomineerde blogger op de hoogte van zijn/haar nominatie.
- Je maakt een vragenlijst met 11 vragen voor de genomineerde.

Ik had het de afgelopen dagen onwijs druk en heb daarom ook minder gepost, sorry daarvoor! Dit zijn de vragen van Kelvin en Laura aan mij:

1. Val je in slaap met muziek of in stilte?
Meestal in stilte maar soms vind ik in slaap vallen met muziek ook heerlijk!

2. Wat is je guilty pleasure gerecht?
Aaaah lastig.. maar voor een Krushems en kipstuk van de KFC mag je mij echt wakker maken.. Ik ben er echt verslaafd aan haha.

3. Voorgerecht of toetje?
Toetje.

4. Waarom ben je gaan bloggen?
Ik vind het onwijs leuk om in mijn vrije tijd bezig te zijn met het bloggen, gewoon omdat ik mezelf lekker kan uiten en allerlei leuke dingen kan plaatsen die ik dan met anderen kan gaan delen!

5. Als je voor de rest van je leven alleen nog maar vlees of vis mag eten, wat kies je en waarom?
Hmm dat is lastig haha, maar dan kies ik toch voor vlees omdat ik dat lekkerder vind en omdat ik dat ook vaker eet.

6. Wat was je hoogtepunt van het bloggen?
Een hoogtepunt, hmm.. Dat vind ik toch wel altijd de leuke reacties die ik krijg op posts. Super leuk als anderen de tijd nemen om jou blogpost uitgebreid te lezen en er daarna leuk op te reageren! :-)

7. Wat doe je liever, koken met een recept of zelf improviseren?
Koken met een recept, maar soms vind ik het ook wel fijn om te improviseren. En meestal als ik een recept gebruik improviseer ik uiteindelijk toch omdat ik er mijn eigen draai aan geef haha! Maar met een recept vind ik soms gewoon net wat fijner ;-).

8. Als je naar een bepaald punt in het verleden zou kunnen reizen, waar zou je heen gaan?
Ik zou het echt niet weten, ik denk dat ik gewoon lekker zou blijven waar ik nu ben haha!


9. Drink je liever koffie of thee, en welke smaken dan?
Thee en dan meestal aardbeienthee en bosvruchten, dat vind ik echt heerlijke smaakjes!

10. Lees je liever een goed boek of kruip je weg op de bank voor een spannende film?
Beide, maar het fijne aan een boek vind ik toch wel dat je zelf ook nog kunt fantaseren. Bij een film zie je alles echt voor je en kun je dus niet je eigen fantasieƫn over een persoon of over een bepaalde verhaallijn los laten!


11. Welke 5 blogs volg je het langst?

1 - KimDonz
2 - Createrivers
3 - Pvssionforfvshion
4 - Let's Dust Bowl dance
5 - Female Verdict

En de blogs die ik het langst volg zijn ook meteen de blogs die ik nomineer hihi!

Dit zijn mijn vragen voor jullie:
1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
2. Als jij jezelf in 1 woord zou moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?
3. Voor wat kun je jou elk moment wakker maken?
4. Hoeveel uur besteed jij ongeveer aan je blog per maand?
5. Waar zie jij jezelf over 10 jaar?
6. Wie is jouw favoriete blogger en waarom?
7. Welk land zou je ooit nog eens willen bezoeken?
8. Wat is jouw favoriete maaltijd?
9. Wat zou je doen met 1 miljoen?
10. Stel dat je 1 maand lang zou moeten overleven op een onbewoond eiland en je mag 1 ding mee nemen wat zou je dan mee nemen?
11. Wat mag er niet missen in jouw kledingkast?

Ik ben benieuwd hoe jullie de vragen gaan beantwoorden!

15 opmerkingen:

 1. Wat heb je de vragen super leuk beantwoord :D Aardbeienthee is inderdaad zo lekker! Daar heb ik echt liters al van gedronken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super lief van je! Ik vul 'm z.s.m in! šŸ’•

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je Liesbter award! Leuk blog heb je. Ik kom toevallig vandaag voor het eerst even buurten en dat kom ik nog eens vaker doen. Liefs,, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke antwoorden. Ik vind het ook zo leuk om te fantaseren over een boek en dan lekker weg te dromen. Wie is je favoriete schrijver?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja heerlijk! Ik heb eigenlijk niet echt een favoriete schrijver, goede vraag.. Daar zou ik echt eens goed over moeten nadenken! Haha, er zijn zoveel schrijvers die ik wel goed vind schrijven. :-)

   Verwijderen
 5. Yum, ik houd ook van thee! Alleen dan meer van de kruidige smaken in plaats van fruit. Lief dat je me hebt genomineerd :) Ik kijk nog even of ik hem invul, want heb hem al een paar keer ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke antwoorden Lana en bedankt voor de nominatie! Ik ben alleen niet zo van de vragenlijsten invullen (ik heb nog maar 1 keer een tag ingevuld) maar de vragen die je heb bedacht zijn wel heel leuk! Ik ga direct even een kijkje nemen bij de andere blogs die je noemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!