Designed by Veethemes.com

Montattoo.

Hoi hoi! In de vakantie had ik het erg druk, vandaar dat jullie wat minder blogposts van mij voorbij hebben zien komen.. Maar ik ben weer helemaal terug en ik ga jullie meteen wat leuks laten zien! Ik kwam een tijdje terug namelijk terecht op een hele leuke website!

Een tijdje terug kwam ik namelijk terecht op de website van Montattoo, zij hebben neppe plak-tatoeages die je er gemakkelijk af kunt halen met water. Ik heb een tattoovel uitgekozen, al snel kreeg ik een hele mooie envelop geleverd.
Hieronder is het tattoovel te zien die ik heb uitgekozen, alle vellen kosten €9,95.
 Ik ben meteen een tattoo gaan testen, ik vond het zo gaaf want de tattoo leek net echt. Een aantal mensen vroegen me zelfs of hij echt was haha! Het zijn hele mooie tattoo's en als je geen echte tattoo wilt of durft te zetten is dit natuurlijk de ideale oplossing, het doet geen pijn, het is niet eng en het enige wat je hoeft te doen is hem op je lichaam plakken! Vroeger bij bepaalde snoepjes had je wel eens van die neppe plaktattoos. Dit lijkt er op, maar dan veel professioneler! Ik had het geweer gekozen en die opgeplakt dat zag er zo uit:

Ik vind de tattoo's ontzettend leuk, je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je er wel een hebt en wanneer niet! Als jullie benieuwd zijn naar de andere tatoeages kunnen jullie een kijkje nemen op de website van Montattoo, ze hebben namelijk ook nog andere tatoeage-vellen die er ook super gaaf uit zien!

Wat vinden jullie van dit soort neppe tatoeages, en hebben jullie een tatoeage?

9 opmerkingen:

 1. Heel leuk idee ga zeker even een kijkje nemen wat voor tatoeages ze nog meer hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er wel super leuk uit :D Ik heb zelf twee echte (en redelijk grote) tattoo's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Aaaaah gaaf, ik denk er nog over na om er ooit eentje te zetten haha.. maar ik weet niet of ik het ga doen :-)

   Verwijderen
 3. Leuk! Een hele poos geleden heb ik ook een keer van die gouden plaktattoos gehad. Erg leuk waren ze! Dat hartje vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, die heb ik ook wel eens gebruikt die zijn ook echt gaaf!

   Verwijderen
 4. Wat een leuk idee, ik heb zelf 3 echte maar het is wel leuk om af en toe eens even een plakker er bij te zetten haha Ze zien er wel echt uit in ieder geval

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!