Designed by Veethemes.com

Muursticker + winactie!

Hoi hoi! Wat ik een huis helemaal vind afmaken zijn stickers voor op de muur, ze fleuren je muur op en het geeft altijd zo'n vrolijk gevoel! Een tijdje terug ontving ik een muursticker van Decodog, zij hebben allerlei leuke muurstickers, krijtbordstickers en zelfklevend behang. Ik heb een leuke muursticker genaamd: "In dit huis leven we samen" uitgekozen.
Wat ik onwijs leuk vond aan de muurstickers op deze site is dat je zelf een kleur kunt kiezen, in de winkel zijn de muurstickers vaak gewoon zwart maar op deze website kun je uit allerlei verschillende kleuren kiezen. Rood, geel, zilver, paars, groen, wat je maar wilt! Je kunt dus echt kiezen voor een muursticker die helemaal bij je interieur past. Als je een paarse bank hebt past een paarse muursticker natuurlijk onwijs leuk op de muur omdat je die dan weer combineert met de kleur van je bank! Dit is de tekst van de muursticker:
Ik ga binnenkort verhuizen, de muursticker komt dus op de muur in ons nieuwe huis! Maar ik heb hem wel even tegen de muur aangeplakt zonder hem eraf te halen zodat ik hem toch nog aan jullie kan laten zien. Je ziet meteen aan de muursticker dat het van goede kwaliteit is en de kleur vind ik ook heel leuk. Ik heb namelijk gekozen voor een zilveren muursticker, een keertje iets anders dan zwart! Hier kunnen jullie de muursticker even goed zien zonder dat hij van het vel afgehaald is, de sticker kost €34,95:

Ik vind dit echt een hele leuke muursticker en jullie kunnen hem ook winnen! Wil je kans maken om te winnen? Lees hieronder hoe je kans maakt.

Ga naar mijn Facebookpagina LanaDrama daar staat precies wat je moet doen om kans te maken op de muursticker!
Ik maak de winnaar bekend via Facebook op zaterdag 15 augustus.

Wat vinden jullie van de muursticker, en hebben jullie muurstickers op de muur?

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie spreuk :) Gaaf dat je die in je woonkamer kan plakken :D
  Onze muren hangen al helemaal vol met foto's, dus ik gun andere lezers het te winnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Wij gaan ook binnenkort verhuizen dus ik ga zeker weten mee doen met je winactie!! Love, Jamey

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil er later ook eentje boven mijn bed. Iets zeemzoets over romantiek en liefde, haha. Ik heb al een aantal leuke ideetjes op Pinterest gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop zeer binnenkort ook te kunnen verhuizen! Dus ik ga gelijk even op je facebook kijken hoe ik mee kan doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!