Designed by Veethemes.com

Mijn favoriete hoesje op dit moment!

Hoi hoi! Zoals ik al eens vertelde wissel ik erg vaak van hoesje, ik heb veel verschillende hoesjes maar vandaag wil ik jullie toch even laten zien wat mijn mijn favoriete hoesje op dit moment is! Ik heb jullie in een vorig artikel ooit al een hoesje laten zien van het merk Otterbox, over dat hoesje was ik erg tevreden het was een erg stevig hoesje waar mijn telefoon dus zeker veilig in was! Maar wat mijn favoriete hoesje op dit moment is? Dat is een ander hoesje van het merk Otterbox. Het is een Strada Flipcase, het hoesje kan dicht waardoor mijn telefoon dus helemaal is afgesloten als ik hem niet gebruik. Het is een onwijs stevig hoesje en ik vind het echt fijn om bij me te hebben. Ik heb namelijk de hele dag door het gevoel dat mijn telefoon veilig is zelfs als ik hem laat vallen! Het hoesje kun je hier vinden en je kunt hem natuurlijk bestellen op GSMpunt.nl

Hier nog even een paar foto's van mijn hoesje:Het meest fijne aan dit hoesje is dat hij helemaal is afgesloten, zoals ik al aangaf heb ik dus de hele dag het gevoel dat mijn telefoon veilig is en dat is hij ook echt. Dit hoesje is op dit moment echt mijn favoriete hoesje! Het uiterlijk van het hoesje vind ik ook heel erg mooi, het ziet er namelijk erg zakelijk uit. Ik hou echt van dit soort hoesjes, ze beschermen je telefoon namelijk volledig!

Wat vinden jullie van mijn hoesje en houden jullie van dit soort hoesjes?

12 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!