Designed by Veethemes.com

En de winnares is....

2 weken geleden heb ik een winactie gedaan waarin je een goodiebag kon winnen dit is de inhoud van de goodiebag:


Ik had aangegeven dat ik vandaag de winnares bekend zou maken, en de winnares is geworden: Leila van Miss Happinez! Gefeliciteerd Leila, jij bent de winnares van deze goodiebag. Kun jij een mailtje sturen naar rilanafraai@hotmail.com met jouw adresgegevens en nogmaals even de kleur van de MAC lipstick die je wilt hebben? Dan stuur ik de goodiebag zo snel mogelijk naar je op! (Mail me aub zo snel mogelijk)


Binnenkort komt er weer een leuke winactie aan, houd mijn blog dus goed in de gaten!

13 opmerkingen:

 1. Oh wat ben ik jaloers, maar gefeliciteerd Leila !

  Veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah jammer, had deze graag gewonnen! Ik kijk nu wel enorm uit naar de volgende winactie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, gefeliciteerd Leila!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke goodiebag. Gefeliciteerd Leila!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt iedereen!!' Ben er echt heel blij mee. Mailtje verstuurd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh wat tof zeg, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiĆ«le steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!