Designed by Veethemes.com

Don't grow up it's a trap shirt

Shirtjes met een tekst erop vind ik meestal erg leuk! Het is alleen zo moeilijk om een shirt met een leuke tekst te vinden, ik was laatst in de stad op zoek naar een shirt met een pakkende tekst maar ik kon helaas geen leuk shirtje vinden. Dan maar zoeken op 't internet.. Dacht ik, en ja hoor ik vond een leuk shirt met een grappige tekst! "Don't grow up it's a trap." "Groei niet op het is een val."

We kennen het allemaal vast wel: Je was jong en het enige waar je aan dacht was ouder worden, ouder zijn.. Want dat is leuk. En nu je ouder bent wil je het liefst weer terug naar je jongere jaren, want ouder zijn is helemaal niet zo boeiend als dat het leek! Haha, het shirt liet me echt denken aan mijn jongere jaren.. Ik vond de tekst super leuk en grappig, en de herinnering die het shirtje me geeft is natuurlijk ook leuk! Het is een shirtje die overal bij past en hij zit ook nog eens lekker comfortabel, ik ben dus erg blij met het shirt. Het shirtje kost €17,50 en de webshop waar ik het shirtje vandaan heb heet straatstijl.nl, ze hebben trouwens nog veel meer leuke kleren voor een super leuke prijs dus ik ben zeker van plan om er vaker iets te gaan kopen! En ik raad jullie zeker aan om er ook eens een kijkje te nemen, de webshop heeft echt kleren die mijn stijl zijn en dat ook nog voor een leuke prijs!

Wat vinden jullie van het shirtje, en geeft de tekst jullie ook zo'n gekke herinnering aan je jeugd toen je zo graag wou opgroeien?

15 opmerkingen:

 1. Leuk shirt! Ik vind shirts met een tekst erop ook altijd leuk, zeker als het een tekst is die mij aanspreekt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja leuk shirt en goede tekst! Ik zou soms nog wel eens een aantal jaren jonger willen zijn dus het is nog waar ook haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk en de tekst is zeker herkenbaar ;) Eerst wil je graag opgroeien, maar als je volwassen bent zou je wel eens weer kind willen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat tekstje heb ik al vaker zien voorbij komen en elke keer weer denk ik: "Jah, best herkenbaar dat." haha. Wat leuk dat je daarvan een shirt gevonden hebt! Ziet er echt gaaf uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, ik vond dit shirtje zoooo leuk het gaf me namelijk echt meteen zo'n herinnering aan vroeger!

   Verwijderen
 5. Heel leuk shirtje! Vind shirtjes met teksten ook zo leuk, maar inderdaad af en toe zo lastig om een leuke te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja precies, daarom ben ik echt blij dat deze tekst me meteen een bepaalde herinnering gaf! :-)

   Verwijderen
 6. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiĆ«le steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com
  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!