Designed by Veethemes.com

Amsterdam Fashion Week

Gister ben ik voor de eerste keer naar de Amsterdam Fashion Week geweest en het was geweldig! Samen met mijn moeder ben ik naar de show van Tailor & Elbaz geweest en ook naar de show van Monique Collignon. Het waren hele leuke shows, en ik vond het echt onwijs gaaf om er bij te kunnen zijn!
De show van Tailor & Elbaz
De eerste show die mijn moeder en ik bezochten was de show van Tailor & Elbaz. Ik ontving woensdag een uitnodiging en dat vond ik echt ontzettend gaaf, ik had namelijk altijd erg veel gehoord over de Amsterdam Fashion Week maar ik was er nog nooit bij geweest. Bij binnenkomst zagen we meteen een prachtige set, je kwam echt terecht in de sprookjeswereld van Alice In Wonderland. Het zag er allemaal zo ontzettend mooi uit! De collectie die ze lieten zien heet: 'Queen of hearts'. Het was echt een prachtige collectie. Ik zal jullie even een paar foto's laten zien van de modellen op de catwalk!


Ik was erg onder de indruk van de show, het zag er allemaal heel erg mooi uit!

De show van Monique Collignon Couture Light
De tweede show die wij bezochten was de show van Monique Collignon, ook dit vond ik een erg gave show. In de bovenstaande "wereldbol" zat een vrouw toen de show begon kwam zij eruit, dat zag er echt heel tof uit! Wat ik ook erg gaaf vond aan deze show was dat er steeds een nieuw soort "thema" tevoorschijn kwam. De thema's waren gericht op: Earth, Water, Fire & Air. Het was erg mooi
om dit te zien. Hieronder nog even een paar foto's van de show!
Het einde van deze show vond ik er super leuk uit zien, alle modellen gingen namelijk samen dansen dat zag er echt super leuk uit!

Het waren echt geweldige shows, beide collecties vond ik erg mooi. Het was echt een fantastische ervaring! Na me altijd afgevraagd te hebben hoe het zou zijn op de Amsterdam Fashion Week weet ik het nu uiteindelijk, het was in 1 woord: Fantastisch!

Zijn jullie wel eens bij de Amsterdam Fashion Week geweest?

13 opmerkingen:

 1. Het ziet er echt super leuk uit :D Enorm gave outfits!
  Ik kan me voorstellen dat je het fantastisch vond ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook echt super leuk! Hihi ja, ik ben echt blij dat ik er bij was. :-)

   Verwijderen
 2. Super tof zeg.. ik ben er nog nooit geweest maar lijkt me zeker leuk om eens mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker tof! Echt leuk om eens naartoe te gaan! :-)

   Verwijderen
 3. Oh wat gaaf zeg! Ik ben er helaas nog nooit geweest, ik hoop ooit te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt heel gaaf ja, ahw dat komt vast wel goed! :-)

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat je naar de fashionweek bent geweest! Ik ben er zelf nog nooit geweest. Mooie foto's heb je gemaakt daar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er gaaf uit, lijkt me bijzonder om eens mee te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. vet gaaf joh dat je daar aanwezig was, lijkt mij inderdaad super leuk om ook eens een keer mee temaken zo'n fashionweek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiĆ«le steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com
  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!