Designed by Veethemes.com

Shady Summer

Hey hey! De afgelopen dagen is het lekker warm en schijnt de zon fel, en wat komt er nou beter van pas bij een felle zon dan een zonnebril? De afgelopen dagen was ik op zoek naar een leuke zonnebril, ik vind het altijd erg moeilijk om er een te vinden die echt goed bij mijn gezicht past. Ik kwam uiteindelijk terecht op de webshop van Cheapasszonnebrillen.nl en daar zag ik echt hele leuke brillen, en dat ook nog eens voor een hele leuke prijs! Er was veel keuze en dat maakte het super moeilijk om een zonnebril uit te kiezen, maar het is me uiteindelijk gelukt om de juiste bril voor mezelf te vinden!

Hieronder zien jullie nog een foto van mijn zonnebril:
Deze zonnebril kost €7,95 en heet Erasmus. Ik vind het echt een hele leuke bril, toen ik hem op de website zag staan sprak de bril me meteen aan dus ik dacht: "Die moet ik hebben!" zoals ik al aangaf vind ik een bril vinden die bij mijn gezicht past erg moeilijk, gelukkig vind ik deze bril erg leuk staan. Ik zal hem deze zomer vast vaak gaan dragen! Zo staat de bril mij:
Als je ook op zoek bent naar een leuke zonnebril raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de webshop! Ze bezorgen heel snel en dat is natuurlijk ook super fijn. Als je een bril doordeweeks voor 17:00 besteld is hij meteen de volgende dag in huis! Als je er een op zaterdag of zondag bestelt bezorgen ze hem op dinsdag. Wat ik ook super makkelijk vind is dat ze hem gewoon in de brievenbus gooien, je hoeft dus niet speciaal thuis te zijn als de bril bezorgd wordt! Ze hebben trouwens ook een hele leuke korting op de website, voor 2 zonnebrillen betaal je €15,- en iedere zonnebril die je erna koopt kost maar €5,-.

Dragen jullie vaak zonnebrillen? En wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? :-)

21 opmerkingen:

 1. Hij staat je heel mooi! Ik ga eens kijken op hun website.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Moet je doen, ze hebben echt een ruim assortiment aan brillen! :-)

   Verwijderen
 2. je nieuwe zonnebril is mooi. Die leuke korting is wel handig.
  Ik heb zelf nog geen zonnebril.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja die korting is inderdaad erg handig.. :-)

   Verwijderen
 3. Echt een leuke zonnebril en zeker niet duur :D Ik vind het altijd moeilijk om de juiste zonnebril te kiezen want veel zonnebrillen passen niet bij mijn gezichtsvorm. Ik heb gelukkig nu een hele fijne van de Primark. Als de zon schijnt dat draagt ik hem echt constant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat probleem heb ik inderdaad ook, vaak vind ik een zonnebril helemaal niet leuk staan bij mijn gezicht maar deze bril sprak me heel erg aan. Aah nice! :-)

   Verwijderen
 4. Ik kan de zonnebril niet vinden. Jammer, want hij is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is jammer genoeg uitverkocht nu, maar er zijn wel soortgelijke brillen! Blue Lagoon bijvoorbeeld, die heeft hetzelfde model als mijn bril alleen dan met blauwe glazen!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!