Hoi hoi! Ik at laatst een hartige taart en die vond ik erg lekker, het leek me leuk om een keer een hartige taart te maken maar dan op mijn eigen manier. Vandaag ga ik jullie dus uitleggen hoe je een lekkere hartige taart op mijn manier kunt maken!
Benodigdheden:
- Quiche-& taartdeeg (Je kunt dit zelf maken maar ik maak gebruik van kant-en-klare Quiche-&taart deeg)
- Quiche-& taartdeeg (Je kunt dit zelf maken maar ik maak gebruik van kant-en-klare Quiche-&taart deeg)
- Kaas
- Geraspte kaas
- Ham
- Knoflook
- Ui
- Prei
- Champignons
- Kastanje champignons
- Margarine (voor het bakken)

Benodigdheden voor het beslag van de hartige taart:
- 100 ml melk
- 100 ml kookroom
- Snufje zout
- Snufje peper
- Mespuntje nootmuskaat
- 2 eieren
Bereidingswijze:
Bereidingswijze vulling:
- Geraspte kaas
- Ham
- Knoflook
- Ui
- Prei
- Champignons
- Kastanje champignons
- Margarine (voor het bakken)
Benodigdheden voor het beslag van de hartige taart:
- 100 ml melk
- 100 ml kookroom
- Snufje zout
- Snufje peper
- Mespuntje nootmuskaat
- 2 eieren
Bereidingswijze:
Bereidingswijze vulling:
Maak de groente schoon en snijdt het allemaal in stukjes, bak alle groenten in een pan. Snijdt ham en kaas in blokjes.
En dan ga je het beslag bereiden..
Bereidingswijze voor het beslag:
Meng de melk, kookroom, zout, peper, eieren en nootmuskaat goed door elkaar heen met een garde.
Het bereiden van de hartige taart:
Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2: Leg het deeg van de hartige taart in een bakvorm.
Stap 3: Bedek de bodem nu met plakjes ham en plakjes kaas.
Stap 4: Gooi de gebakken groenten er ook overheen.
Stap 5: Gooi er nu een klein beetje beslag overheen.
Stap 6: Gooi de blokjes kaas en ham over het beslag heen.
Stap 7: Gooi nu weer beslag over de kaas en hamblokjes heen.
Stap 8: Gooi er nu geraspte kaas overheen.
Stap 9: Laat het 45 minuten in de oven.
Na 45 minuten is de hartige taart klaar!
Stap 3: Bedek de bodem nu met plakjes ham en plakjes kaas.
Stap 4: Gooi de gebakken groenten er ook overheen.
Stap 5: Gooi er nu een klein beetje beslag overheen.
Stap 6: Gooi de blokjes kaas en ham over het beslag heen.
Stap 7: Gooi nu weer beslag over de kaas en hamblokjes heen.
Stap 8: Gooi er nu geraspte kaas overheen.
Stap 9: Laat het 45 minuten in de oven.
Na 45 minuten is de hartige taart klaar!
Wat vinden jullie van hartige taart?
Ziet er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenDit ziet er echt heerlijk uit! Ben gek op quiche en als ik tijd heb wil ik het zeker een keertje zelf maken, dus heb je receptje opgeslagen :)
BeantwoordenVerwijderenDankje! Ik vind het ook super lekker, leuk! Laat je me weten of het gesmaakt heeft? :-)
VerwijderenLijkt me erg lekker!
BeantwoordenVerwijderenIs het ook hihi! :-)
Verwijderenziet er lekker uit, dat wil ik eens proberen!
BeantwoordenVerwijderenDankjewel! Moet je zeker eens doen :-)
VerwijderenZiet er lekker uit ga ik zeker uit proberen
BeantwoordenVerwijderenDankjewel! Leuk xx
VerwijderenOh dat klinkt goed! en het ziet er nog jummie uit ook!
BeantwoordenVerwijderenDankjewel! :-)
VerwijderenZiet er echt lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenDankjewel!
VerwijderenMohh, ik wil dit eten, nuuuu
BeantwoordenVerwijderenHahahaha het is echt super lekker!!
VerwijderenMohh, ik wil dit eten, nuuuu
BeantwoordenVerwijderen