Designed by Veethemes.com

MTV PRESENTS Blog Fair by ilovefashionbloggers!


MTV Presents..... Blog Fair by ilovefashionbloggers.com!

Het begon allemaal 25 mei, ik wist het 100% zeker: "Ik ga naar het Blog Event van ilovefashionbloggers!" Ik had namelijk kaartjes gewonnen via Facebook. Ik was natuurlijk onwijs blij dat ik de kaartjes gewonnen had, mijn dag kon in ieder geval niet meer stuk. En vandaag ga ik jullie natuurlijk vertellen hoe een leuke dag ik gister heb gehad!


Zondag 31 mei mijn dag begon al vroeg, ik had mijn wekker gezet om 09:00. Toen ik wakker werd ben ik eiersalade gaan maken, dat smaakte zo lekker dat ik vond dat ik dit recept ook met jullie moet delen! (Dit recept is hier te vinden) Nadat ik de eiersalade lekker op had gegeten ben ik me snel klaar gaan maken. Nadat ik klaar waren met alles was het al half 1, ik pakte de trein rond 1 uur, het regende jammer genoeg heel erg hard dus ik moest door een regenbui heen om bij het event terecht te komen! Ik kwam bij het event aan en het zag er eigenlijk heel anders uit dan dat ik had verwacht!

Eenmaal op het event..Toen ik binnen kwam gaf ik mijn naam door en werd ik naar binnen gelaten, een vrouw kwam me halen en bracht me naar de zaal waar allerlei bekende bloggers waren te zien. Iedereen in de zaal kon vragen stellen aan de bloggers en daar maakte het publiek zeker gebruik van!

Nadat dit was ben ik terug gegaan naar de zaal waar allerlei afgelopen zijn wij terug gegaan naar de zaal waar allerlei kraampjes stonden, er waren ook allerlei winacties. Zo was er een winactie van het merk Olympus waarmee je een Olympus camera kon winnen, het is de bedoeling om de meeste likes op Facebook te krijgen. Degene met de meeste likes wint, het zou dus ook super lief zijn als jullie deze foto even voor mij willen liken! Ik mocht gebruik maken van 1 van de Olympus camera's, en wow wat vond ik dat een gave camera! Die wil ik dus onwijs graag hebben. Ook was er een winactie van Tailor & Elbaz (Maria Tailor en Tamara Elbaz), je kon kans maken om €250 euro shoptegoed door een selfie met ze te maken! Ik heb dus ook nog een selfie met ze gemaakt.
Ook heb ik kleren van hun merk bekeken, echt super gave dingen! Dit vond ik er ook heel gaaf uit zien, ik had er dus meteen een foto van gemaakt:
Het merk Tigha was ook aanwezig, ze hebben zulke gave kleren en ik zag daar een leuk jurkje die ik echt wil hebben! Bij Tigha maakte ze een foto van me met een Polaroid camera, ik kreeg de foto dus meteen mee. Super tof! Ook Tigha had een winactie via Instagram en daar heb ik natuurlijk ook aan mee gedaan, want dat jurkje zou ik best wel willen kopen!
Cosmo Hairstyling was ook aanwezig op het event, ze deden je haar daar gratis! Je kon kiezen uit verschillende looks en dan werd je haar gedaan in 15 minuten! Ik heb een mooie vlecht laten maken in mijn haren. Hier kunnen jullie een foto zien van de vlecht:
Er was natuurlijk ook te eten! Ik kreeg een pasta van Explore Asian, genaamd: Organic Edamame & Murg Bean Fettuccine shape. Het was een erg lekkere pasta!

Ook was Pauls Boutique London er, die heeft zulke gave tassen! 

Ik vind deze tassen echt onwijs mooi! Bij dit kraampje kregen we een leuke sjaal! Foto hieronder:

En om niet te vergeten..... Endless Jewelry was er ook! Zij hebben echt hele gave sieraden.

Jogha was er ook, zij hebben hele leuke sportoutfits!

En ik heb natuurlijk ook een hele leuke goodiebag gekregen!


Ik heb een hele leuke dag gehad en ik ben blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken! Ik heb dingen geleerd en meegekregen van alle bloggers! Ik hoop dat er nog veel meer van dit soort events komen zodat ik nog veel meer kan leren en mee maken!

 Zijn jullie wel eens bij een Blog Event geweest?

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!