Designed by Veethemes.com

Mijn nieuwe zomertasje!

Tassen, eerlijk gezegd had ik er vroeger helemaal niks mee. Ik liep het liefst met zo min mogelijk dingetjes bij me, mijn sleutels en telefoon? Die kon ik wel kwijt in mijn broekzak of jaszak! Ik loop eigenlijk pas echt dagelijks met een tas sinds vorig jaar, sindsdien kan ik ook echt geen genoeg krijgen van tassen. Ik zie er dagelijks onwijs veel voorbij komen in verschillende vormen en maten en het liefst wil ik ze allemaal hebben! Ik vond het tijd om mijn tassencollectie weer eens uit te breiden, ik besloot dus om een tas van River Island te bestellen. De tas die ik heb gekocht kost €11,96, voor zo'n prijs kon ik hem natuurlijk niet laten liggen haha!

Het is een klein tasje, precies goed voor mijn lipstick, sleutels, portemonnee en telefoon! De tas heeft een bloemenpatroon, het bloemenpatroon voelt erg zacht aan, zoals je kunst zien zijn de andere delen van de tas beige. De zijkant en de onderkant van de tas glimt. Ik vind het echt een heel leuk en schattig tasje en de bloemetjes geven me een zomers gevoel! Als je ergens naartoe gaat en je niet te veel spullen mee neemt is hij echt ideaal! 
Dit tasje ga ik deze zomer dus zeker vaak bij me dragen.

Hier een paar foto's van mijn nieuwe tas:


Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? En zijn jullie ook zo gek op tassen?

30 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk tasje is dat zeg!! Die print vind ik zo leuk! Handig voor als je niet veel wilt meenemen om dan zo'n klein tasje te gebruiken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, ik ben ook gek op de print! En inderdaad super handig voor als je niet veel mee wilt nemen :-)

   Verwijderen
 2. Wat is hij mooi! Ik vind het bloemenpatroon geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk tasje! Ik herken het wel, ik wilde vroeger ook nooit geen tas, al dat gedoe, nu kan ik niet meer zonder :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha ja, nu kan ik inderdaad ook niet meer zonder en vraag ik me af: "Hoe kon ik ooit zonder tas?!" hahaha :-)

   Verwijderen
 4. Wat een leuk tasje, ik moet ook nog zo een tasje kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tasje zeg! Zeker geschikt voor de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ik vind het echt een prachtige tas! Ik heb ook nooit echt iets gehad met tassen, maar ik heb er pas eentje gekocht en nu kan ik niet meer zonder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woooooooooow, dit is een prachtige tas! Echt zo mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super gave tas! Zelf kan ik ook zo gelukkig worden met nieuwe tassen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super fleurige en leuke tas is dit. heel erg veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super mooi en lief tasje! Zelf kan ik niet genoeg tassen hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :-) Haha ik ook niet, ik ben echt gek op tassen.

   Verwijderen
 11. Wat een super schattig tasje! En 12 euro is zeker niet duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé ik vind hem ook super schattig! :-) Nee daarom :D

   Verwijderen
 12. Wauw, deze is wel heel erg mooi! Jij hebt trouwens een wel hele leuke blog, Ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik zal zeker een kijkje op je blog gaan nemen :-) Ik heb je terug gevolgd! X

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!