Designed by Veethemes.com

Mijn favoriete series


Een leuke serie vinden vind ik altijd erg moeilijk, vaak spreekt een serie me toch niet genoeg aan en kijk ik niet meer dan 1 aflevering. Toch zijn er een paar series die ik vanaf de eerste aflevering meteen geweldig vond! En die series deel ik natuurlijk erg graag met jullie!

Empire vind ik echt een geweldige serie, ik heb de serie echt binnen 3 dagen afgekeken en ik wacht nu op het nieuwe seizoen. Het is een hele leuke serie, er komt lekker veel muziek in voor en ik kan echt niet wachten tot seizoen 3 eraan komt! De serie Empire is te zien op televisie op het net FOX.

De serie gaat over een man die een groot muziekbedrijf runt, zijn ex-vrouw en 3 zonen strijden ervoor om zijn positie bij het platenlabel over te nemen.Prison Break, een erg oude serie maar wel een hele goede serie. Vroeger kwam het op de televisie en zag ik wel eens een paar afleveringen voorbij komen, maar ik had nooit alles gezien. Een lange tijd terug besloot ik om de serie toch maar eens goed te gaan bekijken, en wat vond ik het een goede serie. Ik heb alle seizoenen echt binnen no-time afgekeken!

In de serie komt een man genaamd Lincoln Burrows onterecht in de gevangenis terecht, binnen enkele maanden zal hij worden geëxecuteerd. Zijn broer Michael Scofield besluit om een overval te plegen zodat hij in dezelfde gevangenis terecht komt als zijn broer. Zijn plan is om zijn broer te helpen ontsnappen uit de gevangenis.Orange is the new black vind ik ook echt een hele leuke serie, ik keek de serie vorig jaar heel snel af en sinds deze maand is het nieuwe seizoen er eindelijk! Ik ben nu dus weer bezig met kijken, dit keer ietsje langzamer anders ben ik zo snel uitgekeken haha!

De serie Orange is the new black gaat over een vrouwengevangenis, iedereen in de gevangenis heeft haar eigen verhaal en ze maken steeds allerlei dingen mee!


Orphan Black, ik moet eerlijk zijn dat ik op het begin niet zo veel van deze serie verwachte. Ik dacht "ik kijk vast 1 aflevering en daarna stop ik." Maar dat was dus echt niet zo, de aflevering was zo onwijs spannend dat ik niet kon stoppen met kijken! De afleveringen daarna waren ook erg spannend, het is echt een goede serie en deze serie heb ik ook erg snel afgekeken. Uiteindelijk heb ik moeten wachten op het nieuwe seizoen en die is er nu gelukkig ook! Deze serie moet ik dus ook nog af gaan kijken.

De serie Orphan Black gaat over een vrouw die de identiteit van haar overleden dubbelganger overneemt, ze duikt dieper in het leven van haar dubbelganger (kloon) en ze komt achter allerlei vreemde dingen..

Kende jullie deze series al? Of kennen jullie nog leuke series die ik zeker eens moet gaan kijken? Laat het me weten!12 opmerkingen:

 1. Ik heb Orphan Black een maand terug ontdekt en had in no-time 2 seizoenen gezien.
  Super! En zo tof dat er een nieuw seizoen van OITNB is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me allemaal hele leuke series ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prison Break heb ik vroeger ook gevolgd. Het eerste seizoen vond ik het leukst trouwens, daarna vond ik het snel minder. De beste serie die ik heb gezien was Breaking Bad, ik had ook echt het gevoel dat ik in een gat viel toen ik de serie uit had. :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond alle seizoenen van Prison Break echt geweldig, Breaking Bad heb ik veel over gehoord. Die ga ik toch maar eens kijken!

   Verwijderen
 4. leuke series! Ik ben verslaafd aan Suits! leuke blog

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al deze series vindt ik goed behalve orange is the new black

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw jammer haha dat vind ik echt een hele leuke serie!

   Verwijderen
 6. OITNB is mijn favoriet! Ik ben alweer op de helft van seizoen 3 haha

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!