Designed by Veethemes.com

DIY: Pimp je oude kledingstuk!

Oude kleding, wat moet je er toch mee? Ik heb in mijn kast zoveel dingen liggen die ik eigenlijk nooit meer draag, vandaag leek het me leuk om een crop top op te pimpen! Lekker creatief bezig zijn vind ik altijd leuk, en je oude kleding weer een nieuwe look geven is natuurlijk top! Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je je oude kleding kunt pimpen met textielverf.

Benodigdheden:
- Crop top of shirtje (Ik gebruik een crop top)
- Dylon Textielverf
- Zout
- Maatbeker met warm water
- Teiltje met warm water (of iets anders waar veel water in past zoals een emmer)

Stap 1: Pak de maatbeker en gooi er 500 ml warm water in.
Stap 2: Voeg het zakje textielverf toe aan het water in de maatbeker.
Stap 3: Roer het water en de textielverf goed door elkaar heen.
Stap 4: Vul je teiltje met water en voeg daar 5 eetlepels zout aan toe.
Stap 5: Roer het zout door het water in het teiltje.
Stap 6: Voeg het maatbekertje met verf toe aan het teiltje.
Stap 7: Roer alles goed door elkaar heen.
Stap 8: Pak nu het kledingstuk dat je wilt pimpen!
Stap 9: Vouw het shirtje dan bij elkaar en zet er dan een elastiekje tussen (je kunt zelf kiezen of je het elastiekje precies in het midden zet of dat je het bijvoorbeeld helemaal aan de onderkant zet.)
Stap 10: Stop het shirtje nu in de verf tot de lengte van het elastiekje.
Laat het shirtje er ongeveer 30 minuten in zitten. Laat het vervolgens drogen aan bijvoorbeeld de waslijn of in de badkamer.


Aangezien ik het heel erg leuk vond om te doen heb ik ook nog een jurkje gepimpt!


Hebben jullie dit wel eens gedaan?


18 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb een paar jaar geleden wel eens met bleek en kleuren verf m'n kleding gepimpt, was heel tof geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja met bleek vind ik het echt suuuuper mooi!

   Verwijderen
 2. Ik deed dit vroeger wel eens. Nu ik het hier weer zie vind ik het toch wel heel tof hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het nog nooit gedaan, maar zou het graag eens doen. Ik vind jouw crop top er nu echt ontzettend stoer uitzien! Zeer leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker proberen! Het is echt heel erg leuk om te doen. Dankjewel! :-)

   Verwijderen
 4. Wat tof, het ziet er zo leuk uit! Wil ik ook gaan doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit moet ik ook uitproberen! Het geeft zo een leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien ga ik dat ook wel eens proberen. Ziet er zo fleurig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij die wordt geblokkeerd voor de deuren van je baan, je hebt een permanente zorg voor geld, je hebt geen financiële steun om aan je behoeften te voldoen en je dromen te realiseren. Ik kreeg een lening van 60.000€ en twee van mijn collega's kregen ook zonder problemen leningen van deze man omdat ik de juiste persoon tegenkwam. Hier is zijn e-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  E-mail: pierrecombaluzier18@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!