Designed by Veethemes.com

De Olympus PEN E-PL7

Mijn nieuwe aanwinst: De Olympus PEN E-PL7 is vandaag binnen gekomen!  Zondag 31 mei was ik aanwezig bij de Blog Fair van ilovefashionbloggers.com, daar was Olympus aanwezig met een stand. Olympus had ook een wedstrijd waar je de Olympus PEN E-PL7 camera kon winnen, je moest op de foto met de camera gaan. Later op de dag stonden alle foto's op de Facebookpagina van Olympus, het was de bedoeling om de meeste likes op je foto te krijgen! Als jij op zondag 7 juni 18:00 de meeste likes op je foto met de camera had won je de camera! En ja hoor.... ik had de meeste likes!!!! Ik was natuurlijk onwijs blij en ik kon niet wachten tot ik gebruik kon maken van de camera!
En vandaag is het eindelijk zover, vandaag is de camera binnen gekomen. Hierboven kunnen jullie hem zien! Ik ben natuurlijk meteen van alles uit gaan proberen en een beetje gaan kijken hoe de camera werkt. De camera maakt echt onwijs mooie foto's en ik ben natuurlijk super blij dat ik deze nu kan gebruiken om foto's voor mijn blog te maken. Normaal maak ik de foto's voor mijn blog met mijn iPhone 6 maar vanaf nu zal daar verandering in komen, ik ga namelijk foto's maken met mijn Olympus PEN E-PL7 camera! Ik moet nog erg veel dingetjes uitvinden maar daar zal ik me de komende dagen lekker mee bezig houden, jullie zullen de komende tijd dus allerlei foto's zien die gemaakt zijn met mijn nieuwe camera!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe camera, en kende jullie deze camera al?

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie camera! Veel plezier er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooi ding! Gaaf hè, zo'n vintage uitstraling? Zelf heb ik de Samsung NX300M en die heeft dat ook heel erg! Veel plezier er mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind de camera er echt super gaaf uit zien! Ik ging jouw camera even opzoeken, die ziet er inderdaad ook gaaf uit! Dankjewel :-)

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je er één gewonnen hebt! Veel plezier ermee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is gaaf! Vind hem er heel chique uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi LanaDrama.

  Bedankt voor je reactie op mijn blog.
  Wat een mooie camera!! Bevalt die een beetje. Ik ben ook nog steeds op zoek naar een goede camera.

  X Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Alsjeblieft, jij ook bedankt voor je reactie. Ja hij bevalt me heel erg goed, het is echt een onwijs fijne camera! :-)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!