Designed by Veethemes.com

Chique Tattoos


Jullie hebben ze vast wel eens voorbij zien komen, de gouden en zilveren nep-tatoeages die je op je huid kunt aanbrengen. Ik kwam ze tegen en ik vond ze meteen super gaaf, het zijn hele mooie tatoeages en ze maken je look helemaal af. Ik vind ze echt ideaal voor festivals of een andere leuke gelegenheid zoals een feestje of als je gewoon gezellig naar het strand gaat!

Op de website van Chique Tattoos koos ik het vel genaamd Meagan uit. Het velletje wat ik uit heb gekozen ziet er zo uit en kost €7,49:

 Ik zag erg veel leuke tattoo-vellen, het was dus erg lastig om een keuze te maken maar deze met de dromenvanger en driehoekjes vond ik heel erg gaaf! De tattoos blijven ook erg goed zitten, toen ik onder de douche vandaan kwam zat de tattoo nog precies hetzelfde als toen ik hem erop had geplakt! Dat vond ik dus heel erg fijn, ik vind deze tattoos echt gaaf en zal ze deze zomer nog vaak gaan dragen. Het is een echte eye-catcher en er werd me ook erg veel gevraagd waar ik de tattoo vandaan had, dat betekent dus dat hij erg is opgevallen!

Wat vinden jullie van deze tattoo's?


39 opmerkingen:

 1. Ik vind ze wel leuk, maar zou ze zelf niet dragen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het verschilt inderdaad per persoon of je ze draagt of niet! Ik vind ze wel erg leuk, lijkt me vooral ook gewoon leuk om in de zomer bij een leuk jurkje te dragen, en aangezien er zoveel verschillende patronen zijn kun je ze ook op je benen etc. plakken! :-) Maar het is maar net waar je zelf van houdt.

   Verwijderen
 2. Ik zie ze de laatste tijd inderdaad veel voorbij komen. Ik vind het wel leuk, zeker in de zomer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind zo'n tattoos echt stoer, moet ze nog altijd eens gaan kopen :)
  Degene die jij hebt, zijn precies wel goed. 4 tot 6 dagen is echt lang!
  x, Lena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuke tattoo's. Zelf vindt ik deze ook altijd erg leuk om zomers te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Leuk voor als je naar een festival gaat en je een lekker bruin kleurtje hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb toevallig vandaag bij de Action zulke plaktattoo's gehaald. Die dromenvanger ziet er trouwens wel heel gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze wel leuk, zelf nog niet geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze ook echt leuk! :-) Zijn het zeker waard om een keertje uit te proberen voor als je een keertje naar een festival gaat ofzo!

   Verwijderen
 8. Ik vind ze leuk! Vooral voor festivals!

  p.s. wat heb je trouwen prachtig haar, ik ben jaloers haha! En je hebt er een nieuwe volger bij:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel tof staat je ook leuk! en je haar is echt prachtig liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zijn ze he! de chique tattoo's. Ziet er erg leuk uit en vooral in de zomer. Ook erg fijn dat ze lang blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. AH ze zijn te leuk he! Ik wil ze ook nog.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi lovely,

  I just wanted to let you know that I have nominated you for a Liebster Award. You can check out the details here:
  http://aimeebellmua.blogspot.co.uk/2015/06/liebster-award-aimeebellmua.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi lovely,

  I just wanted to let you know that I have nominated you for a Liebster Award. You can check out the details here:
  http://aimeebellmua.blogspot.co.uk/2015/06/liebster-award-aimeebellmua.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze vind ik zo leuk! Wil ze heel graag nog kopen voor dat ik op vakantie ga (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor op vakantie zijn ze ook erg leuk! :-) Lekker opvallend.

   Verwijderen
 15. Ik heb ze wel eens gezien ja, maar kende ze nog niet. Zou ze zelf niet gebruiken. Heb immers al een tattoo op me voet :) Hoef dus geen neppers ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hii Rilana. het heeft helemaal niks te maken met je foto alleen ik weet niet waar ik het veder zou moeten plaatsen dus ik plaats het maar hier. Wat stop jij in je haar? ik heb ongeveer het zelfde haar als jij en ik weet nooit wat ik erin moet stoppen en het ziet er zo Perf uit bij jou.
  ElisaX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Dankjewel, ik zal deze week een uitgebreid artikel schrijven over de producten die ik gebruik en hoe ik ze inbreng! :-) Dan kun je het meteen zelf ook op die manier uitproberen X

   Verwijderen
 17. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als je antwoord ja is, raad ik je aan om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

  NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  ✓ Eenvoudige goedkeuring
  ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
  ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
  ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
  ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  ✓ Geen verborgen kosten
  ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen bij ons gaat snel en eenvoudig!
  Stuur ons uw leningaanvraag via;
  E-mail: {noveltyfinances@gmail.com}
  Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
  Voorwaarden zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Borrow money here Fast online loans under the most favorable conditions! 2% interest. Contact us via (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com

  Mr. Sumiti.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!