Designed by Veethemes.com

5 handige zomer-apps

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om van de zon te genieten, ik ken 5 leuke apps die handig zijn voor in de zomer en die wil ik graag met jullie delen. Ik denk namelijk dat deze apps heel erg goed van pas kunnen komen, vooral met het lekkere weer!

1. Sun Safe
Sun Safe is een app die jouw huidtype koppelt aan de zonkracht in Nederland. Zo weet je op welke dagen je extra goed moet opletten voor de zon zodat je niet verbrand!

2. Cocktail Flow
In de app Cocktail Flow kun je allerlei cocktail recepten vinden, je kunt een cocktail zoeken in allerlei categorieën. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een non-alcoholische cocktail? Dan kun je dit aangeven en tonen ze alleen non-alcoholische cocktail recepten.


3. I'M IN
Via de app I'm in kun je kaartjes voor festivals winnen, er is een rad en daar draai je aan. Als je geluk hebt win je festivalkaartjes!

4. BBQ app
De BBQ app van C1000 is ook een heel erg handige app, de app geeft aan of het barbecue weer is en je kunt video's bekijken waarin je ziet hoe je bepaalde dingen op de barbecue klaar kunt maken. Ook staan er lekkere recepten en handige barbecuetips in de app. Dit is natuurlijk onwijs handig als je gaat barbecueën!

5. Festivalinfo
De app Festivalinfo is ook erg handig voor festivalgangers! De app geeft opkomende festivals aan en plaatst festivalnieuws, ook kun je in de app zien welke artiesten er aanwezig zijn op welk festival, het tijdschema en de plattegrond. Zo blijf je dus goed op de hoogte over elk festival!


Ik vind deze apps erg leuk! Kende jullie deze apps al?

6 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!